Sverigeranking och Krukan

2009-10-03 @ 17:32:46 | Allmänt
Igår var det invigning av den nya pokerklubben Krukan på Söder och jag som mest spelat på Casino Cosmopol tänktre att det vore trevligt med lite annan omgiving och bättre struktur. Och det är defintivt ett betydligt trevligare alternativ än CC. Tyvärr så är det inte denna klubb drar till sig så mycket fisk utan de flesta som är där kan ju spela poker, det är bara frågan om de är på rätt humör eller ej. Själv spelade jag väldigt bra i invigningsturneringen, hade bra tålamod, fick en bra image och lyckades öka upp min stack bra. Bra struktur och mycket poker kunde spelas, det blev inte bara allin hela tiden. Tyvärr bytte jag bord efter 4 timmar och tog mig en öl i pausen. Den måste varit spetsad, för den tog rejält och jag spelade en urusel hand efter kanske 25minuter vid bordet. Mörkarna var 400-800 ante 100. Min stack var c:a 18k. Spelaren innan mig höjer på knappen till 2600. Jag sitter alltså på lilla mörken och reraisar med 66 på handen. Höjer till 8200 Haft ganska dåliga kort hela turneringen inget par över 99 och endast en AK, ingen AQ. Dock vunnit alla potter ändå på att vara aggressiv och inte behövt visa en enda hand. En hel del bluffande, men mest p.g.a min kortdöd.
Killen, som hela tiden klagat på att han inte fått bra kort går efter kort betänktetid allin.  Och jag synar....
Han har KK och jag lyckas inte dra ut. Reraisen var väl inte så dålig, men för hög. Och jag borde nog lagt mig när han gick allin då han nästan täckte mig. men jag fick 3-1 i odds och var frustrerad över mina dåliga kort. Dåligt spelat av mig. Förslag på hur jag borde spelat handen emottages tacksamt. Liten filmsnutt från kvällen



Kom 2:a i Sverigerankingen i torsdags vilket var dags eftersom jag haft dåliga resultat den senaste månaden. Hade ett grymt kortsnitt med KK 6-7 ggr AA ett par ggr och bra betalt varje gång.
Visserligen kvalificerad till månadsfinal på måndag för september, men annars inte haft ett enda finalbord. Senaste månaden back 700 dollar på ipoker och 9 000 kr back på SvS. Jobbigt men med tanke på hur det gick i augusti så var det väntat. Fortfarande rejält plus i år och oktober har ju börjat bra hittills iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback