Jonnie å Soffan

2010-12-10 @ 14:02:27 | Allmänt

Hemma nu på fredag eftermiddag, var på jobbet fram till 12 sen åkte jag hem och bytte av Liv. Igår när jag kom hem satte jag igång en brasa i vår kakelugn och lämnade ytterluckan öppen, bättre drag i början då. Plötsligt hör jag hur Signe skriker till. Hon har då lyckats sätta foten mot den brännheta luckan.  Gick dock bra lite brännblåsor och idag känner hon ingenting. Bara nån timme senare så tog vi febern på Siri för att hon såg så seg ut, 38,5 och hon och Signe är därför hemma idag.

 

Igår var dessutom Jonnie, vår rörmokare där och bytte en ventil så nu har vi varmt på golvet i hallen, superskönt.
En hyllning till Jonnie från Skåne! Kal P. Dal – Jonnie

Tog ledningen med 1(En!) poäng i söndags i Sverigerankingen, men tappade ledningen i onsdags tack vare Olsson57;( Han satt alltid på stora mörken när jag satt i stöldposition och han slog om hela tiden när jag höjde. Så sista gången hade jag JT i hjärter, höjer till 575, han återhöjer till 1850 och jag funderar på att ställa in mina 10K, men ändrar mig i sista stund och bara synar. Vissa händer kan vara svåra att få spelare att släppa före flopp, enklare efter. Floppen kommer 2 hjärter och alla under tio så när Olsson betar ställer jag in resten. Blixtsyn, Olsson har A5 i hjärter(snyggt move pre, skulle ha ställt) och jag har bara 6 outs. Spader tio kommer på turn men ett äckligt hjärter dyker upp på rivern. Kostade antagligen mig rankingserien, får väl trösta mig med att jag ligger före Olsson57 i "Mest inspelat på SvS 2010"-listan på sharkscope.com. Tappat ledningen till 1,2 och 3:an i SvS-SM, som väntat, men kvar på 4:e plats.

Gått kass i pokern denna veckan, spelar inte bra och får inga bra kort. Totalt kortdöd i Goldrushen efter första halvtimmen, så ställde i sen pos för att plocka hem mörkarna, men pokergudarna spottar mig i ansiktet med två syn av QQ och Ax. Jäklar vilken klonk det kommer att komma sen, om allt ska jämna ut sig;)

Dessutom har det kommit ett nytt avsnitt av "Soffan",se det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback