Supersöndag

2010-12-06 @ 19:35:10 | Allmänt

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Igår så blev det SM på Unibet (åkte med QQ mot KK efter att som mest varit uppe på 19K och som minst ha varit nere på 5K) som blev en besvikelse med endast 542 deltagare.
Svenska Spel lyckades samtidigt på knappt en dag dra ihop 423 spelare som betalade 1000kr, halva inköpet jmf med SM, till en deepstack turnering med Thorsson som bounty. Antar att det drar spelare med Thorsson för så många har väl aldrig spelat en 1000kr turre på SvS innan utan 3 månaders reklam innan. Skäms Unibet!

Blev en tredjeplats i Sverigerankingen, och en andra plats i 500krs (sjukt irriterad över att jag inte vann den, men träffade inte en flopp HU, fast kanske rättvist då jag träffade som en gud fram tills dess).
Var på väg att gå långt i Everest också men slutade med en sur utdragning.
Desto bättre gick det i Supersöndag. Var nere på 4K ett tag med 10K som startstack men skam den som ger sig. Tog det lugnt, väntade in fisken och se det gick bra. Kommer inte ihåg så många händer utom en precis innan slutet då min AK förlorade mot KQ som hade reraisat en tidig raise allin. Jag synade då och den tidiga raisaren la sig. Q på turn tyvärr, men jag har ändå en 11:e plats av 17 kvarvarande. Spelas klart ikväll 20.00. 105 000kr till vinnaren, hoppas på det bästa. 3K redan hemma om det blir 17:e, men jag kommer att spela för topp 3.

Grattis till Linkan som kom 4:a i Göteborg, WP! Nästa gång kanske man ska haka på......

Ny favorit är Soffan - ett Knesset för pokernördar, med betoning på pokernördar. Inget för Svensson alltså, men jag gillar det. Per Linde är en ny favorit. Kolla kommentarerna i länken sist också, i en tråd på pf.nu.








http://pokerforum.nu/forum/redaktionellt-pa-poker-se/63452-soffan.html


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback