Inne i ett stim

2010-06-12 @ 09:32:32 | Allmänt
Den senaste veckan har det gått väldigt bra vid pokerborden. Flera finalbord och har gått långt i flera turneringar. Dessutom två vinster - Everest $5000 Guarantee och igår 500krs på Svenska Spel. Lovade igår att redovisa en hand från igår vid finalbordet. Floppen kom JT9 och han betade ut, kommer inte ihåg hur det var preflopp men det var en höjd pott. Han betar ut och jag ställer. Jag hade QJ.
Spelar mestadels bra just nu (visst har det varit en del "blow-ups" men relativt få) och har hyfsat tålamod vilket är en förutsättning. Retar mig fortfarande på att jag inte vann ett paket till Las Vegas med PAF, och retar mig på andra "near misses´". Men med tanke på hur få turneringar jag spelar så kan jag väl egentligen inte klaga. Nu är det bara att hoppas att det går riktigt bra i Vegas.
Igår var dessutom sista föreställningen av Momo för Siri, hon var med i 16 av 18 föreställningar och har varit otroligt duktig. Utsålt varenda föreställning utom två stycken i början, vilket är ett ganska bra facit med tanke på att det får plats 300 personer per föreställning. Det betyder att det nu bara är rivning av tält och städning kvar, så om några minuter bär det av till Margaretaparken för att riva tält.

Kommentarer
★ Söppärj

Grattis till 500 kr-segern. Följde delar av finalbordet o framför allt HU:n efter att jag själv åkt i 300kronors. Imponerad av ditt spel mot en relativt förutsägbar lirare i HU:n Efter att han turdubblat ett par ggr så blir man ju annars otålig och donkar bort chips i ren ilska. Har själv förlorat ett par såna HU:s där jag startat i stor ledning.

2010-06-12 kl. 11:39:55
★ rosjon

Tack. Min taktik HU är säkert ganska exploaterbar, men den är väldigt effektiv om jag inte möter samma motståndare hela tiden. Inför finalen i pokertalent förra året läste jag mycket om HU taktik, och kollade många instruktionsfilmer från pokerxfactor m.fl. gjorde defintivt nytta och känner oftast att jag har ett övertag inför varje HU.

2010-06-13 kl. 16:16:01
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback