The Venetian, Las Vegas

2010-06-25 @ 20:15:16 | Allmänt
Så nu är vi på plats i Las Vegas, jag, Liv och hennes syster Cattis. Flygningen gick helt ok, 1h 40m till Frankfurt och sedan 11h 30m till Las Vegas. Skönt att slippa mellanlandning i USA.

 Lite annat än att flyga med tre barn också. Klagar man på långa flygresor, utan att ha barn med sig, så har man lätt för att klaga.

Åkte direkt och checkade in, helt ok rum, stora och lyxiga, men en bra bit att gå för att komma ut ur hotellet. Så fort vi installerat oss, begav vi oss till Rio och registrerade oss. Verkade inte vara lika hysteriskt som förra året, vi får se hur många som spelar. Det verkar dessutom som om de kör med 2700 spelare per startdag, så fler platser i år.
Kollade in WSOP lite, såg lite pokerkändisar:
Jennifer Harman, Mehn "the Master", Padraig Parkinsson, Jimmy Fricke

Sedan blev det lite middag på den indiska restaurangen på Rio, och nu var vi rejält trötta. Tog en shuttle till the Strip och efter en lång promenad (trots att den stannar på baksidan av Harrah's som ligger precis sidan om Venezia) så gick vi in på rummen. Inget trådlöst nätverk, så får skaffa en dongle till min Macbook Air

Somnade sött vid 20.30 efter att ha varit vaken i 24h, och sov sedan till 07.00, sen var det ju fotbolls-VM.
Sedan blev det Continental Breakfast, som inte hade nåt riktigt bröd, bara Croissanter

Snabb titt ut på the Strip och sedan en kortis vid poolen. Inte riktigt samma partyliv, tack och lov. Lugnt och skönt. Ungarna hade nog tröttnat utan vattenruschkana och allt liv, men jag tyckte bara det var skönt. Man börjar väl bli gammal.
Nu är det 45 minuter kvar till turneringen börjar, event #45. Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback