Fars dag....

2010-11-14 @ 11:15:43 | Allmänt
Ett barn dök iaf upp när det var frukost på Fars dag, något vi ofs egentligen inte firar i vår familj. Tyvärr mådde Siri inte så bra, och Sander var upptagen av att spela spel.
 

Gick inte så bra i SvS SM-online, åkte efter 2 och en halv timme ungefär.
Satt med 15K på stora mörken och mörkarna var 125-250. Fick upp QQ och en spelare som spelat väldigt underligt och lite fiskigt, med mycket syn höjde till 3ggr BB  i mitten pos med 20K i stacken. Slår om till 2K och får syn.
Floppen kommer 2-7-T.  Eftersom han höjde preflop checkar jag med tanken att checkraisa, vill dock inte beta, för vill inte själv bli checkraisad, men han checkar bakom. Turn kommer 9 och nu ligger det stegdrag och två färgdrag så jag betar halva potten, c:a 2K. Han synar.
River kommer en T till i klöver så han kunde fått in backdoor-färgdraget. Jag är ganska övertygad om att ha bästa handen, vilket jag nu i efterhand undrar hur jag kunde vara.
Han kan ju ha AA,KK, färgen, kåk med set i 7:or, kåk med set i 9:or. Tror inte han spelar par i tvåor så preflop, och par i tior är osannolikt. Ser inte heller en hand med en T ( på tun var TT fortfarande högst aktuell) t.ex AT då jag inte tror han synar min reraise med AT. 
Jag betar 4K och han går allin efter ett kort tag. Har 6K kvar, och borde åtminstone här ha lagt. Men jag synar och han vänder upp T9.
Dålig syn preflopp av honom tycker jag, men om man bortser från det så spelar han handen efter det ganska logiskt. Spelar egentligen ingen roll att han gör en dålig syn pre, jag överspelar min hand oavsett. Hade det varit en annan spelare som jag hade andra anteckningar på hade jag antagligen inte spelat handen så.
Nåja, det går ju att lära sig av sina misstag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback