Lugn och fin

2010-11-05 @ 08:48:07 | Allmänt
Jaha, efter det senaste inlägget som får räknas till kategorin tiltade inlägg så åkte jag med dunder och brak ut ur 40K garantin efter uruselt spel. Tänk att man fortfarande låter tilten spilla över. Något att jobba på....
Blev en 21:a plats i Goldrush, inte bra då jag siktade betydligt högre. Xeroxman som limpat hela kvällen fick för sig att det var en bra ide att syna min allin på 15BB och 2/3 av hans stack med AT. Och det var det ju, för trots att jag hade AQ fick han ju sin tia på floppen. Men det är såna syner jag vill ha i det läget, mera sånt, men mindre av att tura in outsen efter synen.

Samtalet med Servicechefen på Cylinda blev mesigt, men det blir reparation på måndag iaf. Då börjar jag mitt nya uppdrag, så det får Liv ta.

Barnen har höstlov och idag är de hemma från fritids och dagis. Mormor kommer hit och tar hand om lillan, så åker jag och de stora med kusin och tittar på "Dumma mej" i 3D. Efter det ska jag och Liv kolla säng till vårt nya sovrum. Äntligen tar Liv lite ledigt efter en tuff månad på jobbet, mycket övertid har det varit.

Ikväll blir det förhoppningsvis turnering på klubben på söder, lättare att inte tilta live även om tålamodet tryter ibland. Min tur ikväll, nästa fredag ska Liv dit.

Kommentarer
★ Pokerpappa76

Tjena Jonas,

såg handen mot Xerox och att han skulle ta syn var ju inte helt oväntat efter att jag följt hans framgång under kvällen. Han dubblade upp mig tidigare med en ännu sämre syn. Som du skriver, man vill ju gärna ha den synen, men visst är det surt när det spricker.

Lycka till med kvällens livespel!

/Pokerpappa76

2010-11-05 kl. 11:36:24
http://www.firstpoker.se
★ thecafe

Hi Jonas,

Sorry that I write in english, but my swedish is not good enough, yet... :)

I am thinking about starting a poker blog.

You seem like a guy that knows your way around the poker community. Can you recommend me a site where I can both blog and in an easy way post hands?

Thanks

ps. The site can be anywhere in the world with "almost any" language (but english, german or swedish is preferred). I will write in english.



2010-11-05 kl. 23:43:13
★ rosjon

Pokerpappa76: Man ska som sagt inte klaga och när man får lite perspektiv vet man ju själv med sig att man ibland spelar ...."inte optimalt". Det gör dock alltid lite extra ont när den man utsett som donator vid bordet lyckas slå ut en;)

2010-11-06 kl. 09:19:56
http://rosjon.blogg.se/
★ rosjon

TheCafe: Gissar att du förstår svenska så därför svarar jag på mitt modersmål. För ett halvår sedan hade jag rekommenderat donkr.com, men de har tyvärr ingen trafik längre. Där var det lätt att posta handhistorik. Vet annars inget ställe där det är enklare att posta HH mer än pokerforum.nu där man kan ha dagbok.

Annars tycker jag blogg.se fungerar utmärkt

2010-11-06 kl. 09:23:41
http://rosjon.blogg.se/
★ TheCafe

Thanks Jonas,

Yes, I understand Swedish, and if I dont, my neighbor surely does (he is Swedish)! :)

Ok, I will check it out.

The QQ hand is by the way impossible to escape, regardless way of play.

The first hand you describe is a presumed flopped 2-pair. ok, over and out. now pool-cheslea!!

2010-11-07 kl. 16:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback