Angry Birds och Goldrush

2010-10-06 @ 15:43:49 | Allmänt
Precis kommit hem efter att ha handlat och hämtat Sander. Vi satte oss och spelade Angry Birds ihop, riktigt kul faktiskt, otroligt svårt att sluta spela, väldigt beroendeframkallande.


Idag har jag städat källaren eftersom jag tänkte måla klart allting därnere. Hann så långt så att det är maskerat men sen var det dags att åka till skolan för utvecklingssamtal med Sanders lärare. Det var ganska dammigt därnere efter att rörmokaren borrat genom väggen så städningen tog längre tid än väntat, men får hoppas det går snabbt att måla imorgon. Uruselt väder ute så det är inte riktigt väder att stå ute att såga, men kanske bättre imorgon. Lite foder och socklar ska sågas nämligen.

Har som andra man anmält mig till torsdagens PAF Goldrush rankingturnering kl 19.30, ta chansen ni andra också, man kan kvala in eller köpa sig in för 40+4. Kvalen har redan börjat, ska nog spela några själv också. Känns som om det kan bli bra värde på denna turnering i och med att PAF addar en massa olika paket, så spelar ni inte så får ni skylla er själva. Alla som spelar SvS Sverigeranking borde spela PAFs också, betydligt bättre värde. Har retat mig länge på att jag fastnat i att spela SvS ranking då de inte ger något till vinnare, borde egentligen spela annat för bättre värde. Nu kan jag få både serien och värdet, trevligt. Och ju fler vi är desto mer värde addar PAF.

Här är prisstrukturen som den ser ut nu, kan bli mer då de reserverar sig för att de kan stoppa in mer:

http://secure.paf.com/Page.event?page=poker.xml&resource=3128

Det ungefärliga adderade värdet i oktober är €5000 och totalt på året är det ung €30000 ifall 100 spelare spelar varje kval. Vid 50 är det €25000 och vid fler ökar det väldigt snabbt.  Och då räknar jag bara det som PAF adderar. Möjligheten finns till SJUKT bra värde! Gäller bara att vi är tillräckligt många som spelar.


Igår blev det en ITM, kom bland de 20 bästa i European Daily, men blev brutalt utdragen på Everest återigen. SvS försökte jag mig på en bluff som inte gick hem. Inte så mycket spel igår, mer ikväll och imorgon.

Vi ses  i Goldrushen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback