Jag lever i en vitprickig värld

2010-10-08 @ 08:51:52 | Allmänt
Eftersom det är blött ute så har det blivit jobb inomhus istället vilket betyder målning i källaren. Som vanligt tar allt längre tid än man trott, igår gick hela förmiddagen till att maska och måla. Idag blir det mer målning och undanplockning för att hinna bli helt klar. Vita prickar på glasögonen från målarfärgen gör att jag ser världen på ett annat sätt.

Igår var det premiär för PAF Goldrush, 64 spelare blev det till slut och en del kände jag igen från tidigare. Åkte tyvärr redan på 19:e plats, en början på en ganska miserabel pokerkväll, men sådana måste man ha ibland också. Borde egentligen spela turneringarna som drar igång vid midnatt också men har denna vecka reggat och avreggat mig eftersom jag varit alldeles för trött. Satsar krutet på söndag istället. Problemet är att vid 20.00 lär jag ha igång minst 10 turneringar, så det blir till att köra på två laptops ibörjan iaf.

Hade tur i en hand, men håller ändå inte med en av mina medspelares analys.
Jag sitter mellanposition i 500krs på SvS när utg+1 höjer upp till pott, 700, han har c:a 7K kvar. Jag har 2700 lite drygt och ställer in med 44. Spelaren efter mig tänker hyfsat länge och synar sedan. När utg+1 höjde pott, större höjning än vanligt så satte jag honom på en hand som är stark men som han antagligen inte vill spela efter flopp, typ AJ, AQ, 66+ eller liknande. När spelaren efter mig bara tog syn skrek det AA. Jag hade ju hopppats på fold från utg+1, men nu visste jag att jag var ganska död, det enda scenariot som skulle kunna vara bra är att de har AK båda två, men inte så troligt då storstacken efter mig bara tog syn. UTG+1 ställde in med sin stack och storstacken tog syn direkt, UTG+1 hade QQ och storstacken hade AA. 4:an kom på floppen och jag tripplade. Spelaren precis innans analys var att jag tog en chansning och jämförde när han en gång synade två allins med 88, då han drog ut precis som jag. Jag anser att det är milsvid skillnad. Han syn är så nära en bluffsyn man kan komma. När jag ställde in hade jag fortfarande förhoppningen om att få en fold från utg+1. Man kan väl säga att vi inte är överens.
Sen är väl frågan hur mycket fold equity jag har i det läget, men jag har sett folk lägga förr i den situationen.  OK spel, dålig tajming, trevligt resultat.
Hamnade tyvärr i en jobbig pott strax efter då jag fick se floppen nästan gratis och floppade tvåpar med Q9 på brädan AQ9. Min motståndare betade ut och jag satte honom på ett Ess, synade bara. Kom ytterligare ett A på turn och jag valde att lägga när min motståndare betade ut igen. Man måste ju lite på vad man får för känsla och jag kände mig slagen.

Kommentarer
★ donRollo

Morsning :)



Hade själv en bedrövlig kväll igår... suck liksom... åkte på plats 27/72 i 500-djupingen efter ställ pre med 77. Fick syn av AA och godnatt... Lirade också 300-djupingen klockan 22.00 och åkte där på plats 12/37 då jag tog syn på en miniraise med Q9s. Floppen föll AQ9 och degen åkte in... Tyvärr satt han med AQo...



Jaja, jag kvalade ju in till 500-djupingen så slutnotan blev måttlig :) Men shit pomfrit vilka kassa kort jag hade hela kvällen. På ungefär 300 händer var mitt bästa PP just 77 och mitt bästa A måttliga ATs... Och bästa träffen efter floppen var ovan nämnda tvåpar med Q9s... Då glöder man fasiken inte :)



Men det är bara att kavla upp skjortärmarna och komma igen. Nästa turre för min del blir nog Midnattsmötet på lördag. Bra värde i den :) Du vet, folk är packade som ägg och spelar som åsnor :) Fast bluffa i en sån turre är dock svårt... Med några groggar innanför västen synar folk med vilket junk som helst :) Men får man bara nån TPTK nångång så är det lugnt :)



Ha det gött.

2010-10-08 kl. 10:32:01
http://www.donRollo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback