Så tilt.....

2010-10-11 @ 01:40:09 | Allmänt
En aning jobbigt ikväll - Börjar dagen med att få mina AA utdragna av 77. Fortsatte sen i fin stil i PAF Goldrush där jag försöker reraisa och efter tre klick istället lyckas få in hela stacken. 1 klick minraise, 2 klick raise, 3 klick allin? Hallå, nån som inte tänkt när man gjorde klienten? Spelar sedan på PAF Diamonds Boss Media klient som hela tiden krånglar och startar om och låser sig. Men kom igen, hur svårt kan det vara att efter 5 år ha en säker och bra klient! Får gå allin hela tiden av rädsla för att tappa uppkopplingen mitt i en pott eller? Utdragningarna fortsätter sedan med att En kille synar sig all in på brädan KJ6 mot mina AA, vad kan man tänkas ha då när man trycker in 3K med mörkarna 50-100, jo nöthanden Q6, fin bluffsyn. Q på turn naturligtvis......
Åker sedan med KK mot AK och med färg mot kåk. Suck!
Som grädde på moset, chipleadern i Sverigerankingen Stajl synar mig på floppen 85Q efter jag bettat och han raisat och jag ställt. Jag ligger då 3:a sammanlagt. Han har 89 för mellanpar  och jag har 55 för triss. WP, han lyckas sätta sin runner runner stege.
 Fortfarande kvar i PAF Diamonds €12,500 Garanti men det hänger sig ideligen och flera sitter ut på varje bord. Märkligt att man inte kan fixa problemen, när de hållt på flera timmar, bytt till 3g nu lite stabilare. Inte bara jag har problem, en tredjedel av fältet drabbat ungefär. Ute ur allt annat. Och egentligen bara missnöjd med spelet i två turneringar, annars har det varit setups eller klientproblem.
TILT! Startar om igen, hur svårt kan det vara att göra en klient som klarar av nedkoppling utan omstart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback