Sömnproblem och ett stort grattis!

2010-09-27 @ 08:40:52 | Allmänt
Först ett stort grattis till Legato för vinsten i Partys $250K GTD, bra pengar och bra spelat! Kul när det går bra för andra man träffat på, man blir ju helt klart mer motiverad att klonka nåt stort själv.
Läs mer på http://www.donkr.com

Inte ge upp, bara att fortsätta så kommer det.Men inte om man gör som jag gör alldeles för ofta. Jag lyckas inte sova tillräckligt mycket helt enkelt, vilket får till konsekvens att jag somnar mitt under turneringarna framåt 2-3 tiden.
Igår var det dags igen, önskar jag kunde skylla på att jag var tvungen att gå upp till min dotter som vaknade, men jag hade faktiskt nickat till i soffan 10 minuter innan hon vaknade och lyckades sedan med konststycket att gå upp, få henne att somna om och sedan somna om själv!!!!!
Otroligt irriterande även om jag verkligen inte låg speciellt bra till i den sista turren jag var kvar i.
Har aldrig haft problem med att sova på dagarana om chansen getts, men nuförtiden verkar det vara kört. Under den här perioden när jag byggt och spelat poker har jag väldigt sällan lyckats somna på dagtid, vilket gjort att jag ibland varit nästan illamående av trötthet vid sju-åtta på kvällen, bara för att en timme senare känna mig ganska pigg. Detta är ett stort problem och även om det kanske bara är en kort tid kvar av byggande så känns det extremt viktigt att få ordning på detta. Vi får se vad jag kan komma på för nån lösning. Iofs så hade jag ju samma problem när jag jobbade som konsult att jag somnade, men då hade jag liksom inte så mycket val, nu borde jag kunna få till 7-8h sömn per dygn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback