Dags igen

2011-11-17 @ 08:55:22 | Allmänt
Igår spelade jag lite turneringar igen, men lyckades hälla mig i skinnet, för det mesta i alla fall. Spelade som jag vill spela och gjorde, på det stora hela, få misstag. Körde Duellturen som en uppvärmning till ikväll då det är SM i Heads-Up, Duell, två-manna bord.

Läs gärna Ola B's inlägg om Jack Vegas-automaterna http://kackalorum.se/2011/11/04/dessa-jack-vegasautomater-game-set-and-match/.

Man kan ju förundras att man tillåter en av de mest beroendeframkallande spelformerna på varenda liten kvarterskrog, men inte tillåter pokerspel mer än på de fyra casinona. Det är lite hyckleri över "Spela lagom", undrar om det finns någon politiker som kan ta ett nytt grepp?

Kommentarer
★ dybban

Åkte precis båt till Riga. Där var det PAF som stod för alla spelautomater. Det var nästan som om de hade monopol...



De stod även för roulette-borden. Och gav de sämsta odds jag någonsin sett på roulette. Tur jag inte spelar sånt. ;)

2011-11-19 kl. 16:39:35
★ rosjon

Har varit i vegas 3 år på raken nu och fortfarande inte lagt en slant på black jack, roulette eller ens en quarter i en spelautomat. Varför spela när man vet att det är riggat. Men Ola B kastar uppenbarligen sten i glashus, vilket jag borde varit medveten om, man har ju åkt båtar då och då. Oavsett har han rätt, om man reglerar poker, borde man reglera automater lika hårt om inte hårdare.

2011-11-19 kl. 20:06:20
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback