Nymålat

2011-10-02 @ 15:05:19 | Allmänt
Helgens aktiviteter blev lite ändrade då barnen inte är jättekrya, Sander har tydligen fått något som kallas Femte sjukan, därav utslagen och Siri är snuvig och hostig. Hon har dessutom varit lite tungandad på kvällarna och vi är lite oroliga för allergi. Hon har ju umgåtts väldigt mycket med grannens hamster Blåbär, och vi lånade dessutom Blåbär några dagar och var hamstervakter just för att kolla om det fanns tendenser till allergi. Nu har Siri iofs haft lite problem ibland med att hon tyckt det varit jobbigt med andningen när hon varit förkyld och liknande, vi får avvakta ett par dagar till och blir det inte bättre så måste vi allergitesta.... Har verkligen ingen lust att krossa hennes hjärta, men är hon allergisk så måste lilla Tarantino få ett nytt hem. 



Någon nytta har man iaf gjort i helgen, målat staketet runt infarten och källaringången och lagat grinden.


Före


Efter

Målade med mina Bose AE2i hörlurar, grymt ljud, vilket till grannarnas och min familjs förfäran ibland får mig att glömma att jag har hörlurar på mig och brista ut i sång när jag sjunger med. Kaizers Orchestras "Hjerteknuser" låter bättre i mitt huvud än utanför mina lurar. Körde samtidigt mina balansövningar för benet i källartrappan, så jag kan tänka mig att det såg lite underligt ut.

Åkt på bubblan i ganska många turneringar på sistone, ett litet finalbord med en sjätteplats i Lillördag som bästa placering denna vecka. Igår spelade jag SM i PL Omaha på Unibet och trots att jag har ganska dålig koll på Omaha så gick det helt ok, åkte till sist på en 12:e plats.

En av mina motspelare ville att jag skulle skriva om min "muppsyn" jag gjorde när vi var mellan 20-30 kvar.

Jag sitter på stora mörken (400-800) med en stack på c:a 48K och Bank_Exit sitter på UTG+1(lika stor stack ungefär) och höjer till 1755, två stycken synar och så gör även jag med 2k, 3r, Er, Knr.
Floppen kommer Eh, 9r, 3h, jag träffar tvåparet med backdoor färgdrag, jag checkar, tänker att den som höjde innan flopp säkert bettar nu också, men alla checkar efter mig. Turn kommer 5r, ger mig nötfärgdrag, öppet stegdrag och tvåpar. Nu väntar jag inte längre utan jag bettar 3600, och blir genast återhöjd av Bank_Exit till 9575.  De andra lägger sig och jag synar. På rivern kommer klöver knekt och jag förbättrar mitt stegdrag, men jag checkar och hoppas få en billig showdown. Bank_Exit bettar då 17500 och jag steksynar. Kände att det var väldigt många drag som missat och som han spelat handen trodde jag inte han hade en bättre hand än mitt tvåpar. Fanns dock ingen anledning att riskera mer än en syn. Bank_Exit tyckte jag gjorde en riktig muppsyn, men jag håller inte med, om något var det en hjältesyn. Han satt med 9k, Dr, Ks, 7r och jag vann potten på lite drygt 60 000. Någon Omahaexpert som kan analysera handen så vore jag tacksam, jag är som sagt nybörjare på detta.

Jag blev ändå nöjd över min 12:e plats även om jag tyckte jag hade lite otur på slutet.  Hoppas jag på ännu bättre placering i Main Event.

Ikväll är det som vanligt fullt upp, rankingturneringar, SM Main Event på Unibet kl 20.00, veckopotten, söndagssteken, 50K garantin på Everest, GSOP Event 9 och jag lär trycka in tre-fyra till beroende på vad jag hittar som inte startar alltför sent.



 


Kommentarer
★ Rickard

Kaizers Orchestra for presidents!



GL i söndagsturrarna.

2011-10-02 kl. 20:24:09
★ tantlarsson

WP!

2011-10-03 kl. 03:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback