Pokerbloggnytt

2011-09-20 @ 19:30:37 | Allmänt
Senaste nytt säger att Sofia "wellbet" Lövgren tackar för sig i Superbloggen och lämnar JJ, dybban och Dödarn åt sitt öde. http://blogg.aftonbladet.se/pokerblogg/2011/09/nu-lamnar-jag-over-stafettpinnen

Ny sajt där hon förhoppningsvis är mer aktiv har satts upp: http://sofialovgren.se/

Bra att Sofia lämnar plats för någon annan, visst var det bra inlägg men alldeles för sällan. Hoppas lite på att Pokerstar ska hoppa in istället men då tappar vi å andra sidan hans egen blogg. Peter Eichart kanske kan göra comeback, hans blogg har jag saknat sen den försvann för länge sedan. Dan Glimne kanske kan göra comeback, det vore ju fantastiskt i så fall.

Superbloggen har faktiskt ryckt upp sig på senare tid, alla tre av de aktiva har kommit med bra inlägg, men det absolut bästa på senare tid om poker är http://blogg.aftonbladet.se/pokerblogg/2011/09/en-mindre-roman-om-dansande-kor-och-sant av dybban.

Bäst just nu:
http://blogg.aftonbladet.se/pokerblogg har ryckt upp sig och är nu aktiv och skapar debatt, riktig bra sista månad.

http://blog.comeon.com/ Dödarn fortsätter sina långa turnerings- och reseberättelser med senaste serien av inlägg från UKIPT Dublin. Bra inlägg och aldrig för långt emellan.

Bubblare:
http://vegas2008.blogg.se/ Långt mellan inläggen men alltid med kvalitet.

http://www.pokerskull.com/ Lisa skriver färre inlägg, men några andra har fyllt i så det inte blivit alldeles för tomt. Jag hoppas dock fortfarande på att Lisa ska återvända till CC, så man får läsa fler inlägg från cashgameborden.

http://www.pokerlistings.se/pokerns-innelista-har-thorson-monopol-pa-foerolaempningar-78273
Inte en blogg i vanlig mening, men ett måste att läsa varje fredag. Fler toppar än dalar.

http://kackalorum.se/ Ola Brandborn, bra blogg, mer om poker nu, och vem kan undgå att fascineras av hur lång omväg man kan flyga för flygmilen skull


Kommentarer
★ Björn Gustafsson

Instämmer i det du skriver om Sofia och stort tack för att du alltid lyfter fram oss i din blogglista. Vi hoppas kunna göra om hemsidan inom kort och meddela trevliga nyheter som borde generera fler bloggare och en helt annan puls på PokerSkull.



Ur personlig synvinkel hoppas jag också Lisa börjar spela och blogga lite flitigare igen! ;-)



Aldrig creddat dig nog för din egna blogg så jag passar på nu. En av de jag läser regelbundet! Fortsätt så...



Mvh

Björn

2011-09-21 kl. 14:49:50
http://www.pokerskull.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback