Nytt år, nytt värde

2012-01-24 @ 20:54:42 | Allmänt
Det ser ut att bli ett bra år med extravärde för turneringsspelare, igår tipsade jag om apokerleague, http://www.apokerleague.com/, turneringsserie med två turneringar i veckan och med en avslutande final för tio om ett paket.

Paf körde dessutom igång med en rankingserie som sträcker sig från 24 januari till den 28 februari med 3 vegasresor i potten, tuesday triathlon, tre turneringar varje tisdag, många turneringar, med många deltagare och bara $2.20 i inköp. Visst svårare att vinna, med många deltagare, men värt ett försök.

Dessutom är succén från förra året tillbaka, från och med 1 februari körs PAF Goldrush och det är definitivt en ranking serie man inte får missa, med månadsfinaler, extra priser i både i års- och månadsfinaler och dessutom brukar man ha månadsranking också där vinnaren får ett bra pris,  afrikaresor och PPC-paket var det  bl.a förra året. Dessutom, inte att förglömma så betyder fler deltagare mer värde åt alla då PAF skjuter till mer extravärde ju fler som spelar. Spelar man inte något annat i år så är det denna serie man bör satsa på. Visserligen springer jag som en fluga på ett flugpapper på PAF och ongame, men måste ju försöka.
 
Spelapoker.se kör sin onsdagsserie och sin SP Mania på söndagarna med bra värde för litet inköp, mellan $5-$10 brukar det vara, serierna är i full gång med bra övervärde i form av en hel del tillägg till prisummorna varje vecka.

Tipsa gärna om andra rankingserier, så tar jag upp dem i bloggen, turneringspelare är inte lika bortskämda som cashgamespelare är vad gäller rakerace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback