Återvändande

2012-07-22 @ 15:15:01 | Allmänt
Det är svårare att vända tillbaks dygnet än jag kommer ihåg att det brukar vara. Svårt att få 7-8 timmar sömn i sträck. Somnar totalt utmattade bara för attt vakna någon timme senare utan att kunna somna om. När man väl somnat om så är man totalt groggy när man vaknar sent på förmiddagen. Men vi är hemma iaf.
 
Läst de få blogginlägg som kommit de senaste dagarna. Lapproffe är den som är mest aktiv och försöker provocera så gott han kan.
Han kör sitt "Vad var det jag sa" om 5050 poker. Jag kan inte påstå att jag är speciellt engagerad i frågan då jag inte hade några pengar på sajten, och inte känner någon som har med sajten att göra. Det är väl ganska uppenbart att någon är skyldig till brottsliga handlingar då endast 15% av spelarnas pengar verkar finnas kvar. Frågan är vem, men VD och styrelser i de inblandade bolagen är ju ganska troliga kandidater. Verkar ju på forumet poker.se som om polisanmälan gjorts, och det är väl det bästa lagliga sättet att få någon reda i vad som hänt. Jag tror dock inte att bolaget startades med annat än goda avsikter, men de goda avsikterna försvann väl i samma takt som pengarna.
Det som är lite konstigt är den kompakta tystnaden från alla inblandade. Ingen uttalar sig, beklagar vad som skett och bedyrar sin oskuld, vilket naturligtvis gör att det på forumen spekuleras vilt i vem som gjort vad.
5050's proffsteam har fått sig en känga, och det är ju inte så underligt, vissa är ju rätt stora ägare av bolaget, även om alla vet att sådana proffsteam ofta bara är ett sätt för en sajt att kringgå nätverkets regler om rakeback. Visserligen har man gjort vissa försök att utnyttja teamet i marknadsföringssyfte, men ingen sajt lär ha råd med ett så stort team om man inte har det som en del av en rakebackdeal, och eftersom pokerdelen gått så mycket med förlust kan man ju ifrågasätta om det är ekonomiskt försvarbart att slösa pengar på ett team överhuvudtaget.
Vem som vetat vad och vem som har del av ansvaret lär det iaf spekuleras om länge, vi får väl hoppas att någon tar sig i kragen och går ut och berättar sin version åtminstone. Trodde folk hade lärt sig något av Full Tilt, att det inte lönar sig att vara tyst.
 
Vad gäller SvePof så anklagar nu Lapproffe även den nya styrelsen för förskingring, vet inte på vilka grunder än, eller hur tolkar ni detta:
"Lite kul med Svepof. Nya år, nya eldsjälar. Nya kupper, nya dunkanden av varandra i ryggen. Nya pengar, nya förskingranden av pengar. Nya styrelsemedlemmar som betygar sitt "brinnande för poker" och nya styrelsemedlemmar som brinner ut likt tomtebloss innan mandatperioden brunnit ut."
 
Han kör också sitt vanliga, "fagbet var de enda som borde fått rösta, så därför är styrelsen inte korrekt tillsatt", tydligen så måste man ha varit medlem långt innan årsmötet för att få rösta, vilket är lite ovanligt i så fall. I andra föreningar räcker det att man blivit medlem innan årsmötet hålls för att få rösta.
 
 
 

Kommentarer
★ Rickard

Kul att ha er hemma igen. 50-50 hade jag inte själv något med att göra och förstod aldrig de som spelade där. Av alla möjliga sorters anledningar.

Och så kära Roffe... Jo, men så är det också väldigt lätt att ha åsikter om ett möte som man själv inte var på. Det där tar nog aldrig slut.

Svar: Du har nog rätt att det inte finns nån ände på det, men ibland blir jag trött på hans "holier than thou"-attityd.
Rosjon

2012-07-22 kl. 19:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback