North County 15 juli

2012-07-16 @ 18:47:21 | Allmänt
Vi åkte från Escondido i jakt på en strand som såg bra ut. Fanns verkligen en hel del att välja på, det som var problemet var möjligen parkeringsplatser då det inte fanns stora parkeringsplatser på stränderna här som det annars brukar finnas. Vi fastnade till sist för en strand där väldigt många surfade och som var lite långgrund så att vågorna slog tidigare. Allt för att kunna bodysurfa.
Inte så bred strand, men heller inte så packat med folk.
 
Jag på väg in i slutet på en enorm våg, om man hade tur kunde man säkert surfa 25-30m på en våg.
Svårt att visa hur höga vågorna är på bild, men det är rejäl kraft i dem, och man bör ha tröja på sig, för om man misslyckas och rullar runt i vågorna så skrapar man mot bottnen. Oftast inte så farligt, men ganska obehagligt.
 
Efter ett par timmar på stranden där barnen kämpade för att skydda sitt sandslott.....
....så hoppade vi in i bilen och tog närmsta matställe, Jack-in the Box. Billig lunch om man inte överbeställer, även om Liv såg lite hungrig ut även efter.
Vi körde vidare längs kusten, och kom till Moonlight Beach, där det var ännu bättre vågor, men också ganska mycket folk vid stranden trots att klockan närmade sig 16.00.
Lite molnigare på eftermiddagen, men kanske inte så mörkt som bilderna visade, och dessutom var det varmt i vattnet 23-24 grader åtminstone. Retar mig på att man inte ser hur coola vågorna är, men så är det med vyer och fotografi.
Åkte till vårt förbokade hotell, fick rummet, men vi bytte eftersom det luktade så märkligt. Det andra rummet luktade bättre, men efter att ha varit ute på middag kände vi att kläderna luktade konstigt, så bokade av andra natten, tyvärr för sent för att byta denna natt. Hittade ett nytt hotell nära Moonlight Beach, hoppas det är bättre.
Nu drar vi till stranden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback