PAF Poker Challenge - Middagspaus

2013-04-25 @ 19:59:00 |

Det hettar i ansiktet, tilten söker mig, spelar upp olika scenarier, men lyckas inte hitta något bra alternativ.

Har gått bra de perioder vi kört hittills. Bordet är ganska bra, Potterna blir stora, det är bra action.

Ålänningen till höger om mig försökte sig på att bluffa mig när jag satt med QQ, och jag vann en bra pott med en inte alldeles lätt syn.
en raise, ålänningen synade, jag slog om med QQ. En fold men ålänningen synade. Flopp 852, han checkar och jag bettar 3k. Turn en åtta. Han checkar och jag checkar bakom för pottkontroll. River en 5. Han bettar 10k och jag synar efter att ha tvekat ett par sekunder. Han har ATs för missat färgdrag.

Uppe på strax under 60k då samma duo höjer upp igen.Jag har AA och slår om till 2.1k igen. Den här gången synar kille nummer 1, en est. Floppen kommer 876 i olika färger, och esten donkbettar 5k med 20k bakom. Jag funderar ganska länge på vad han kan ha. Kommer fram till att jag kommer att ha c:a 30k kvar om jag slår och han går allin, efter jag synat.

Jag slår om till 15k, han ställer, jag synar han har träffat triss med 88. Enda alternativet som jag ser det är att slå om 10k och sen folda för hans allin... 250bb pott blev det.
All kritik emottages tacksamt.

Här är iaf länken till livestreamen:

https://fun.paf.com/pafpoker/

Här finns även en länk till bambuser där det läggs upp filmer från eventet.

http://bambuser.com/v/3539405?v=m


Kommentarer
★ Peter

876 i olika färger viker inte jag AA där med en stack som täcker honom och blir över. Donkbet är alltid svårt tycker jag att tyda men jag hade inte satt honom på ett set med ett sånt donkbet. Överpar eller drag eller 98 kanske.
Raisa honom och sen lägga för omslag med den stacken, nja...

Svar: Stackstorleken spelade ganska stor roll i hur jag spelade handen, skulle ju vara tillbaka på startstack vid förlust och det är ingen katastrof liksom, Om jag skulle valt att minraisa hans donkbet så måste jag vara supersäker på att han bara slår om allin med minst set., för att kunna lägga iaf. Tror jag hade synat iaf. Donkbettet är nog ganska bra OM han vet att jag sitter på en så stark hand som jag gör. Dessutom kanske han kan få mig att bluffa en del av mina missar. T.ex AK
Rosjon

2013-04-26 kl. 10:09:54
★ Peter

Absolut, det har hänt både en och två ggr att man tryckt tom med AK mot ett donkbet. :-)
Som sagt dom kan vara svåra att läsa av.

2013-04-26 kl. 14:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback