Kryssningsturnering PAF-Sviten Deepstack forts.....

2009-04-18 @ 20:16:20 | Allmänt
Gick ner till konferensrummet där spelet skulle fortsätta kl 10.00, var otroligt ruggig. Nya spelare vid bordet var Franke, som vann förra kryssningen och några till okända förmågor. Chipleadern hade 151000 medan jag hade 20 600. Hon såg dock en aning trött ut och var inte alls lika aggressiv som tidigare och inte heller lika lyckosam. Fick QQ i första pos och höjde till 2500. Blindsen var 500-1000 100 ante. Fick syn av två spelare och floppen kom QJ9 i klöver. Jag höjde till 6k och de la sig. Blindsen var 600-1200 200 i ante. Jag hade hållt mig flytande genom att stjäla lite blinds och hade c:a 24K. Killen i första position synade och jag också med KJ i spader. Franke som satt 3 positioner efter mig höjde till 6k. Första position stekte men la sig. Min känsla var att han inte hade speciellt bra och bara försökte straffa oss som limpat. Jag bestämde mig för att KJ var en helt OK hand som antagligen inte var jättelångt efter hans hand och gick allin. Han stekte bra länge men la sig. Vann en pott till när jag höjde med AK, men fick bara mörkarna.Sedan fick vi en ny spelare vid bordet en lite rolig och lite jobbig ålänning. Han höll låda hela tiden vilket var kul i början men i längden ganska jobbigt.
 Fick  22 på cutoff dvs 1 plats innan knappen. Ställde trots att det var en massiv översatsning. Hade handen innan höjt till 4k och blivit reraisad. Hade ingen ust med detta och kände att jag inte kunde släppa 22 i den positionen. Alla la sig men BB stekte länge och visade AT. Stal sen ytterligare och hade 27-28k ungefär då jag fick TT på BB. Alla la sig till lilla mörken som höjde till 8k, BB var 2k. Jag ställde och han synade snabbt med A8. Ess på floppen och ingen hjälp på turn eller river och jag var ute på en 16:e plats.
Spelade bra hela turneringen, fokuserad och inga större misstag även om jag kunde varit lite mer aktiv kanske. Men det är svårt när man hela tien ligger under average stack. Jätteirriterad över att TT inte får stå mot A8, orättvis otur, men som sagt......SNART KOMMER STORKLONKEN. Tyvärr inget sidospel eftersom de inte skulle köra igång några nya Sit-n-Goes och jag ville inte spela cashgame tiltad som jag var. Kul att ha fått spela live igen mindre kul att åka så nära pengarna
Hoppas jag kan få tag i lite foton från Paf-representanterna som var där och fotade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback