Harry, J-Low och Hjalmar Branting

2011-12-30 @ 23:03:07 | Allmänt

Pokerlistings All-inne lista tar jullov och drar till Polen, men två veckor i rad utan någon sorts lista är funkar helt enkelt inte.

rosjons högst personliga all-inne-lista

1. Folkhemspokern

Långt från WPT:er, EPT:er, EMOP, GSOP:ar och till och med fredagsdeepstackar på pokerklubbarna frodas en gräsrotspoker bland entusiaster som tycker poker är så kul att man struntar i larviga Lotteriinspektionen och kör pokerkvällar som inte går av för hackor. Igår blev det poker tillsammans med 24 andra pokernördar på hemlig lokalitet, en av de absolut häftigaste platserna jag spelat poker på, fylld av historia och jag hoppas att det är en nystartad tradition och att värdarna Micke och Nelson, vill, kan och orkar köra snart igen. Grymt värde, inte bara vid pokerborden utan även sidan om, vilket jag drog nytta av och fick betala för idag. Och om en vecka är det dags igen för ytterligare en turnering anordnad av entusiaster och eldsjälar.

2. J-Low

Han är mannen som gav J-2 ett ansikte, och fick därmed ett av de roligaste pokersmeknamn jag vet, samtidigt som han tiltade Pokerstar som han aldrig tiltats förr. Numera kan han  titulera sig Christmas Poker Week PLO Champion 2011 för all tid och evighet samtidigt som han stoppar 112 kalla i fickan. "Vad ska han ha, liksom?", " Den går ju inte att lägga!" är klassiska citat från Andy som bara verkar ha en växel. Han har inga problem att pressa 8 timmar i sträck 40 gradig värme, och efter senaste klonken hoppas jag att vi hänger i Vegas till sommaren igenm förhoppningsvis med Mattias som ciceron. Stort grattis!

3. Svensk pokers Harry Potter

Precis som sin bloggkollega Pokerproffessorn Dan Glimne har nu svensk pokers egen Harry Potter fått en pokersajt som arbetsgivare, som krönikör skall han förgylla våra torsdagar. Efter att ha kört Expelliarmus-bevärjelsen på sina motståndare på 24hpoker och Entraction ett tag har nu dybban återvänt till sitt Hogwarts på SvS. Precis som Harry Potter finns det några som anklagar dybban för att prata ormspråket med kluven tunga, men jag hoppas bara att han sålde sig dyrt, har sin frihet kvar och att han kommer att trivas hos sin nya arbetsgivare. Det borde öka chanserna att få träffa både dybban och Pokerstar i LV i sommar iaf. Frågan är bara om dybban nu kan fortsätta som fagbetpro?


Kommentarer
★ J-Low

Hej på dig Rosjon god fortsättning och gott nytt år.

Tackar för den fina 2:a platsen på din lista.

Du kan räkna med att vi kommer hänga i Vegas i sommar. Den resan har jag redan börjat planera:)

2011-12-31 kl. 13:51:25
★ rosjon

Jag och Liv drar nog dit lite senare i år ( en vecka senare alltså) runt 1 juli och det blir inte längre än förra året tyvärr

2012-01-01 kl. 12:38:55
http://rosjon.blogg.se/
★ Andy

Kommer nog åka runt den tiden med, Vi har kollat på 3:e Juli.

2012-01-02 kl. 19:38:58
★ dybban

Tack för listplaceringen rosjon. Hoppas verkligen jag får tillfälle att träffa både dig och Liv på andra sidan i sommar!

2012-01-04 kl. 16:39:14
★ rosjon

Då får vi ta några helkvällar på stan/pokerborden allihopa hoppas jag.

2012-01-04 kl. 20:02:08
http://rosjon.blogg.se/
★ dybban

Verkligen. Ska ju förhoppningsvis få med mig min egna pokergalna tjej också. Så det kommer bli riktigt trevligt!

2012-01-06 kl. 13:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback