Så var man här

2011-06-25 @ 17:53:06 | Allmänt

Alla plan gick som planerat ungefär, vi landade c:a 1 timme senare. Andy som jag flög med från Heathrow hade bestämt sig för att försöka hålla sig vaken hela resan mha film och tidningar för att snabbt kunna ställa om till Las Vegas tid, jag försökte med men inte lika lyckat för mig. Jag somnade till då och då, hade varit uppe tidigt och vi landade ju ändå 03.30 på natten svensk tid.

Det gick hyfsat snabbt genom gränskontrollen, och kom snabbt till Golden Nugget. Andy bor med Mattias som redan varit på plats ett par dagar, men jag skulle checka in. Försökte med det berömda sandwich-tricket, la $50 i passet och frågade när jag sköt fram det om det fanns några "complimentary upgrades". "No sir, I am sorry, we're fully booked" blev svaret medan han skakade ut $50-sedeln ur passet. Nåja, jag försökte och jag fick pengarna tillbaka. Ska tydligen bara vara 64% successrate på detta trick på just Golden Nugget medan det på de flesta av Harrah´s hotell ligger nära 90%.

Efter att ha installerat mig på rummet gick jag ner för att käka lite med Andy och Mattias, först tänkte vi ta en Thai-restaurang på en sidogata till Fremont Street, men den var stäng så det blev istället en burgare på Finnz. Hade lite huvudvärk efter flygningen men den gick över efter maten så när de andra satte sig vid cashgamebordet så gjorde jag detsamma.
Jag hamnade på samma bord som Mattias, och det var ett ganska bra bord i övrigt där det efter ett tag kändes som att jag (ja, till och med jag i cashgame)hade ett övertag. En man speciellt var väldigt slaskig och spelade väldigt aggressivt. Satte efter att ha synat en höjning, set i sjuor, och han betade både flopp och river när jag bara synade, skulle lagt in ett värdebett på rivern kanske, men tror bara jag fått syn av en bättre hand. Lillpluss, tills följande hand utspelar sig. Jag höjer i tidig position till $6, Mattias som sitter efter mig reraisar till $18, galningen synar, och jag med. Sitter på 55 och hoppas träffa ett set igen. Floppen kommer 458 bara svarta kort. Jag checkar, Mattias c-bettar $18, galningen slår om till $50, jag reraisar till $160, har han ett högre set eller stege så får jag betala av. Mattias lägger sig och galningen går allin med resten och det kostar mig $50 dollar till att syna. Han har J6 i hjärter för en hålpipa, men redan på turn sätter jag kåken så jag slipper bli brutalt utdragen. Hoppfull kille....

Turnar efter ett tag en färg mot en annan hoppfull spelare, som trots att jag reraisar på turn betalar och på rivern kommer fyrfärgen och han kan ta hem potten. Jag checksynar, så förlorar minimum, men det blev dyrt. Slutar vid midnatt plus c:a $150 och det är jag glad för. Cashgame är ju inte direkt min grej.

Nu är jag nyvaken, kunde sova 7,5h, ska äta frukost, gå till poolen och sen åka till Rio för dagens $1500 event som startar 12.00 lokal tid, dvs 21.00 svensk tid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback