Seinfeld och nationaldagscup

2011-06-07 @ 19:14:50 | Allmänt
Seinfeld var naturligtvis väldigt bra - och det funkade på Globen. Det som inte var så bra var hans "förband", George Wallace, otroligt amerikansk lismande komiker. De hade tydligen engagerat Magnus Betner som uppvärmare, men sen fick Jerry Seinfeld divalater och ville att hans kompis skulle uppträda istället. Inte speciellt smart.



Spelade sedan lite homegame också, efter drygt 4 timmar var jag 28kr plus, men jag var nöjd, det var ju cashgame och alla plussessioner är uppskattade. Som jag alltid sagt, ser ni mig vid ett cashgamebord, så ställ er i kö för nästa lediga plats.

Igår var det Nationaldagscupen, en heldag i brännhet sol på Järfällavallen, och på en fotbollsplan finns ingen skugga. Så fort det var paus uppsökte vi skugga, men trots att jag smörjde in mig så fick jag rejält med färg.
Sander hade nästan heltäckande kläder, långa strumpor, långa shorts, långärmad tröja. Själv hade jag flipflops, kortärmat och shorts. Och det syns idag....Och när man som jag börjar få en liten kal fläck högst upp så är det smart att ha en liten mössa, men inte jag inte.
Bra spel av Sander, superspännande matcher, ingen vinst men två oavgjorda och bara en välförtjänt förlust. Annars var det mycket ribb och virkesträffar som hindrade Enskedes bästa 03-lag från  tre segrar. Lika rättvist som poker kan vara ibland.


Sander flamsig i cafeterian.

Natten till söndagen fick Liv sin Kronan-cykel stulen, och tro det eller ej, efter att vi tittat på Seinfeld och kom ut så var Jakob, Livs brors cykel stulen, den satt fast tillsammans med min, men de hade klippt låset. Som vanligt lämnar de alltid min cykel. Ska man få behålla sin cykel så ska man ha en 90-tals Crescent med mycket rost.

3:e plats i månadsfinalen och det närmar sig halvmiljonen, snart blir det stort firande i Enskede.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback