Reseblogg

2009-06-25 @ 21:28:05 | Allmänt
Ni som följt min blogg på www.donkr.com vet att jag vann resan till vegas och min reseblogg kommer att vara här :
http://www.donkr.com/forum/viewPost.asp?threadid=771100

Slutspurt!

2009-06-17 @ 16:55:43 | Allmänt

Nu är det bara 1 dag kvar till sista elimineringen i Pokertalenttävlingen. Hemma idag med Signe som är sjuk.

Idag kom juryn med sina poäng,jag fick högsta poäng vilket gör att om jag kan hålla min andra plats i röstningen så borde jag gå vidare imorgon till final.
 För att kamma hem Las Vegas resan krävs antagligen att jag vinner även omröstningen, för jag är inte säker på att juryn väljer mig. Turneringen på söndag räknas för en tredjedel av poängen också, men man måste ha två grensegrar för att vinna.  
Jag hoppas att alla som läser detta varit inne och registrerat sig på www.donkr.com och lagt till mig som favorit på www.donkr.com/pokertalent. Det kommer antagligen att handla om ett par rösters övervikt åt det ena eller andra hållet.

Tack för hjäpen på förhand.....

pokertalent

2009-06-16 @ 18:20:07 | Allmänt
www.donkr.com/pokertalent

Tilt och gröna lund

2009-06-14 @ 01:14:39 | Allmänt
Igår vid midnatt var tilten ett faktum. Hade lite otur i ett par händer vilket gjorde att jag spelade sämre efter det. Stoppade dock tvärt och la av. Skrev ett desperat mejl till Jon och bad honom kolla på mina sessioner. Vaknade sedan imorse och insåg att för att få hjälp så borde jag kanske inte skicka hela sessionen utan välja ut de händer som jag själv hade svårt att analysera. En av händerna som jag skickade borde jag själv insett var resultat av tilt och egentligen inte så svår analyserad, men insåg inte detta förrän jag fick svar ikväll. Ibland måste det självklara komma från någon annan för att man ska inse det. Bra hjälp fick jag i alla fall, hoppas jag kan hålla tilten under kontroll.
Om det var vanliga omständigheter så hade en dålig session inte spelat så stor roll, men med den begränsade tid man har att visa vad man går för i pokertalent,får varje hand ett otroligt värde. Pressen att prestera är större än normalt och viljan att lyckas är också enormt stor, vilket gör att jag blir enormt besviken när jag gör en dålig session. Tur att man haft en bra vecka fram tills dess iaf.

Efter mejlandet bar det iväg till Gröna Lund för en företagsaktivitet med familjen. De flesta som jobbar på mitt företag är småbarnsföräldrar och på något sätt måste man kompensera familjen för att man ibland jobbar mycket eller är väldigt engagerad i sitt uppdrag. Vi försöker därför ha en aktivitet per säsong.
Denna gång blev det Gröna Lund vilket var väldigt kul trots regnet under eftermiddagen.


Mina förväntansfulla barn på väg till grönan
Click here to see original size


Liv och Signe på gott humör
Click here to see original size


Nyckelpigan
Click here to see original size


Mellanfrittfall
Click here to see original size


Högst upp
Click here to see original size


Tekopparna
Click here to see original size


Jag är själv inte så förtjust i att åka karuseller, men åkte faktiskt slänggungan med Sander (förutom lilla fritt fall). Ungarna vågade också åka en betydligt vildare berg-och-dal-bana än nyckelpigan, medans jag själv höll mig på marken.

Hemma med sjukt barn

2009-06-12 @ 13:10:24 | Allmänt
Vi tog en liten sovmorgon idag barnen och jag, vi sov ända till 07.30. Skolan är ju slut nu så Siri hade ingen tid att passa, och de behövde sova ut. Ungarna fick frukost i soffan och vi mös tills dess att vi skulle till dagis och skola. Vi gick dit och det var ganska kallt. Sedan åkte jag och Signe och handlade inför fredagsmyset ikväll. Enkel mat blir det, köttfärsås och spaghetti. Inte Sanders favorit, men det ska nog gå bra. Efter handlingen gungade Signe i en timme med sin docka och sin elefant.
Click here to see original size

Hon älskar att gunga och har nu kommit på ett nytt sätt att göra det mer spännande, blunda medans man gungar.
Click here to see original size

In och leka lite grand, rester till lunch och sedan ut i vagnen för att sova. Ösregn men parkerade vagnen under parasollet.
En helt fantastiskt lugn förmiddag förutom att jag hela tiden loggade in på min iPhone för att kolla röstningen. Tack för alla röster!

Så här kunde det sett ut om inte det störtregnar som det gör nu. Taget för nån vecka sen då det var supervarmt. Min patenterade frappe står på stolen i vårt hav av Alliumbollar, under äppelträdet.
Click here to see original size


Och redan då var gunga det roligaste Signe visste
Click here to see original size

Röstfiske.........

2009-06-09 @ 23:22:29 | Allmänt
Som ni vet tävlar jag ju om en resa till poker-VM i Las Vegas. Vi är nu bara 4 st spelare kvar och motståndet hårdnar. Har nu efter att i tre veckor haft flest röster tappat ledningen och ligger två röster efter den som numera har flest röster. Hoppas därför att det är någon som läser detta som inte röstat eller har bekanta som är villiga att ställa upp och göra dem en tjänst. Jag behöver röster så gå gärna in på www.donkr.com och registrera er och lägg sedan till mig som favorit på www.donkr.com/pokertalent. Alla röster uppskattas och är välkomna!

Förra veckan

2009-06-08 @ 19:59:47 | Allmänt
Hann inte med att blogga igår men vill gärna sammanfatta min vecka idag istället.
Jag var som sagt i Barcelona och har nu tömt min iPhone på bilder. Ganska bra sammanfattning av resan.

Click here to see original size

Stora drinkar hade de på hotellet som var jäkligt schysst, Hotel MurMuri. Denna typ, en GT drack jag otaliga gånger under resan, en klar favorit. De kom ut med glaset fullt med is och en flaska tonic och en flaska bra gin och blandade vid bordet.

Click here to see original size

Sagan om ringen mitt i Barcelona, Sagrada la familia av Gaudi, helt fantastisk. Inuti var det en arbetsplats för den beräknas inte klar förrän 2030, är som att titta upp i trädkronorna på en stenskog

Click here to see original size

Click here to see original size

Click here to see original size

Mycket Sagan om ringen vibbar fick man, otroligt cool kille Gaudi.

Eftersom han var så cool var det kul att se hans park, den var också otroligt häftig

Click here to see original size

Click here to see original size

Click here to see original size


Skönt var det sen att komma hem till familjen och få en sommarkväll vid sjön
Click here to see original size


Sedan var det slut på värmen och jag stressade för att få in lite pokerhänder.
Tightare spel, men det har egentligen inte gått bättre. Ska fortsätta tight ett tag till men sedan får jag väl ta mig en funderare. Å andra sidan bör man ju komma upp i en 10-15k händer innan man kan dra några slutsatser kanske.
Skön vecka med försmak av sommaren, nu är man tillbaka i verkligheten igen. Mer poker också hoppas jag.