Rapport sen sist

2008-12-15 @ 15:16:48 | Allmänt

Nu är jag tillbaka efter Luciakryssningen utan att ha vunnit den stora turneringen. Åkte ut efter ett antal bad beats och en misslyckad bluff med tio-sju, mot en kille som hade 55. Floppen kom T35. Jag hade extremt tight image, så hade han inte träffat trissen hade jag fått den potten. Istället blev jag av med halva min stack. När jag visade min hand efter att ha blivit synad på rivern (han vågade inte höja eftersom han trodde jag kunde ha triss i ess efter att ett ess kom på turn) så var det flera av de andra som sa att "den handen trodde jag inte du hade". Sedan förlorade jag en slantsingling med AK mot TT och till sist när jag var riktigt shortsstackad så gick jag allin från knappen och fick syn av både lilla och stora mörken. Stora mörken hade AJ, lilla mörken hade 99, jag hade K8. Kom en 8 på floppen men ingen kung eller 8 sen, istället ett ess på rivern. Nöjd med mitt spel, men inte med resultatet. Bluffen var bra och hade gått hem om inte han hade haft tur att träffa trissen.
Sedan spelade jag en 1000krs Sit-n-Go (en-bordsturnering) och kom tvåa i den och vann 3000kr (-1000kr för insatsen).
I denna lilla turnering fanns det kanske 4 eller 5 bra spelare och 5 riktigt dåliga. Bl.a tre stycken från nån tatueringssalong i Örebro. Två av dem spelade för många händer, en av dem spelade inga alls. De var alla ganska dragna, vilket är det som ger största värdet på båten. De är inte jättefulla, men så pass berusade att de inte kan spela bra poker. Trevligt för mig:)
Efter detta var klockan sex på morgonen och jag fick 5 timmars sömn innan spelet satte igång igen.
Spelade då en 500krs Sit-n-Go som jag vann. En del av spelarna var bakis eller fortfarande fulla, och en del av dem visste helt inte hur man ska spela i Sit-N-Gos. De spelade riktigt löst i början vilket ofta är ett stort misstag. En del av dem trodde de var bättre än de var och spelade löst eftersom så spelar man i ofta i cashgame. Big mistake. Jag spelade tajt och var väldigt aggressiv så fort jag fick en bra hand vilket gjorde att jag fick mycket respekt för mina höjningar i senare delen av spelet när vi var 5 st kvar. Då började jag bluffa betydligt mer. 2500kr i prispengar (-500kr i insats)
Sammanlagt 4000 plus på ett roligt dygn. Trevligt med en hobby som lönar sig.

Väl hemma söndagkväll spelade jag Unibets frirulle med 200 000 i prispengar som de erbjöds oss 21 som fick pengar av Svenska Spel. Där fick jag en bra start och var chiptvåa efter första handen, och ett tag massiv chipleader. Tyvärr var blindsen jättehöga och folk spelade mycket dåligt. Helt OK så länge de inte har tur. Jag fick triss en gång men blev utdragen med runner-runner färg. Han höjde till 200K med A7, jag reraisade honom till 800K vilket istort sett satte honom allin. Jag hade QQ. Han synar mitt omslag, vilket för mig är otroligt dåligt spelat. Om han tänkte syna så borde han gått Allin från början. Idiotiskt spelat men min triss på floppen blev utdragen, så han hade tur. Hade sen otur flera ggr till mot galna syner och åkte till sist mot ytterligare en idiotisk syn. Heltiltad. Synd att de har sån tur.

På casinot spelade jag bra men förlorade en slantsingling med AK mot TT och blev shortstackad precis innan första paus. Ställde sedan på knappen med 9-6 efter att alla lagt sig fram till mig. Tyvärr hade lilla mörken AK och synade, och det kom tyvärr ingen nia eller sexa. Otur men inget konstigt. Stefan som var med gick lite längre och åkte på 22:a plats efter bra spel, men lite otur i sista slantsinglingen. Det är tyvärr dem man måste vinna om man ska gå långt.

Inget svar från Svenska Spel, men de måste svara senast fredag annars har de tagit för lång tid på sig och jag måste lämna in stämningen.

Alla barnen hemma idag, Siri har feber och det känns inte som om det finns någon anledning att skicka Sander till dagis bara för att kanske smitta någon annan om han också fått det.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback