Paf Sviten Lucia kryssning del 2 Dag 1

2009-12-12 @ 20:47:33 | Allmänt
Efter maten som var supergod och gratis p.g.a matbiljetten som ingick så gick jag till hytten och tog igen mig en halvtimme innan det var dags för start.
Hamnade på plats 7 på bord 6 med 3 spelare jag kände igen. "Bränna" som är solid och Franke som är
lös aggressiv och vann kryssningsturneringen för 2ggr sen.Den tredje var PAF kvalare som åkte med sin också pokerspelande fru, tror han varit med på alla kryssningar jag varit med på.
Spelade inte en hand första nivån, och andra nivån så hade Franke loosat det mesta av sin stack till en triss med 66 på handen.
UTG (en ganska tajt finne) höjde tre ggr BB till 300, franke ställde för 600 till, och jag har DD och höjer till 2000 ungefär.
UTG Reraisar till 4k, jag tänker länge känner att han kan ha KK eller AA, men trots den fantastiska strukturen vill jag ända se en flopp.
Floppen kommer 735. Tajta finnen betar och jag ställer. Han blixtsynar och visar AA. Men som den fisk jag är drar jag ut med en dam på turn.
Det roliga (tyckte jag, inte han) var att jag sa att damen skulle komma innan den kom. Sedan var jag kortdöd men var inne och petade i många potter.
När mörkarna var uppe på 400-200 med 50 i ante hade jag loosat ner till c:a 25k. Speciellt en Ålänning med position på mig hade spelat väldigt aggressivt och jag hade missat mina floppar. Dessutom satt en finne på bordet som tyckte jag tog för lång tid på mig när jag raisade och satt time på mig en gång.

Till slut bröts bordet med en timme kvar att spela och jag hamnade på bord 2. Inga direkta kändisar även om jag kände igen ett par som jag spelat mot tidigare. En kille var stor chipleader.
Första handen höjer UTG ( en unge kille med norrländsk brytning) till 1750, jag sitter direkt efter med AA på handen. Reraisar till 4000."Ska du göra så första handen?" säger han. Han tänker länge men synar sedan.
Floppen kommer K hög och jag betar ut och han lägger sig nästan genast.
En runda senare höjer jag från cutoff till 2000 och knappen, en annan ung kille som jag gissar är från stockholm ställer. Jag synar med AQ och han visar 66 som står hela vägen och jag är nere på 17k igen.
Strax därefter höjer chipleadern till 2500 när jag har 54suited på knappen. Jag betsämmer mig för att gå allin då jag tror han han inte har så bra och nte vill rsikera sin stora stack.
Han täner länge,länge, räknar upp en syn och lägger till sist och visar............JJ. Puh! Dagens andra misread men även där klarar jag mig.
Får sedan KQ på BB och knappen höjer till 2400 precis tre ggr BB, det är sista nivån för dagen. Jag synar. Floppen kommer KJ3 och jag checkar och hoppas få ett bet mot mig av den tysta finne (han som klagade innan som spelat ganska tightaggro.
Han checkar dock. Turn ett A. Jag pausar extra länge innan jag checkar och han checkar efter. River ett A och jag betar ut och han lägger sig. 19k i stacken.
Får sedan AQ på knappen och raisar till 2100. Small och Big Blind synar bägge. Floppen kommer AJ7 och jag betar ut 6k, och de lägger sig.
Nästa hand är sedan sista för dag 1.Hittar AA på cutoff och raisar till 2100 igen. Knappen reraisar till 5k (samma kille som snodde halva min stack med 66 tidigare), jag reraisar igen till 10k efter lite hollywoodande.
Han synar efter lång betänketid och när floppen kommer K hög ställer jag för mina sista 10k och han lägger sig efter lång betänketid. SLutar dagen på 40050 i marker, 34 spelare kvar av 70, Average ungefär 30k.
8 priser, första pris 70k, 8:e pris 5k. Trött men ganska nöjd....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback