Semester!

2009-12-19 @ 09:19:19 | Allmänt
"Då var det slut på veckan, det är dags för fredagsmys". En smart reklamgrej, men inte desto mindre sant. Sista dagen innan jul är gjord och sista veckan har varit jobbig med mycket att göra hos min uppdragsgivare, samtidigt som det var fullt upp med aktiviteter med familjen.
Avslutningar, repetitioner,vaccinationer, födelsedagsfirande för Siri som dessutom blev sjuk av sin vaccination (andra dosen är tydligen värre) , så stressen för att hinna med det viktigaste på jobbet blev större än väntat. Liv hann dessutom med att certifiera sig på .NET ramverket, så nu ligger man back.
Vi har dessutom under veckan fått bygglov för vår utbyggnad så nu ska vi sätta igång med att hitta en bra byggfirma.
Allt detta som vi lyckats med under veckan, inklusive min tredjeplats på kryssningen firade vi med en flaska champagne, Andre Clouet Gran Reserve, systembolagets mest prisvärda champagne enligt mitt tycke (249:-). Eftersom Siri fyllde år fick hon välja mat och då blev det pizza, och efter detta skrovmål gick jag upp och la Signe och somnade. Vaknade inte förrän 5.18 i morse. Somnade om direkt.Skönt att få sova ut och nu börjar vi slutspurten inför thailandsresan. Sista pokerinsatsen lär bli Donkr Live finalen på Betfair, sedan lär det inte bli så mycket poker under tre veckor. Vi har iofs internet, men vet inte om det går bra turneringar som börjar vid 17-18 tiden på kvällen här i Sverige, då klockan är 23-24 i thailand.
Förhoppningsvis blir det några bloggar från semestern och lite bilder.

Kommentarer
★ Jossan och Vera

Hej!Grattis på födelsedagen och ha en jättebra jul i Thailand! All snö ligger fortfarande kvar i Stockholm och det är -1C./Jo :) et sa mère

2009-12-24 kl. 12:16:31
★ Fredrik och Maria

Fredrik och Maria kommer snart och de hälsar självklart också till dig och alla andra :)

2009-12-24 kl. 12:19:39
★ Grannarna

Inte visste vi att ni hyrt ut huset till 10 polacker under semestern? Trevliga killar, men lite stökiga. ;) Allt väl.Alva: Hej Siri. Jag saknar dig jätte mycket. Jag har fått ett Nintendo DS med Littlest Petshop friends. Så nu kan vi göra ett party tillsammans. Hej.Klas: Klas till Sander: vi klarar oss vi är män. (oklart: red anm...)God jul och grattis på 24-års dagen... Pappren har kommit från Stadsbyggnadskontoret - allt ok /R Å A K I

2009-12-24 kl. 22:18:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback