32:a plats i årsfinalen på Svenska Spel (Där ledningen är inkompetent)

2009-01-13 @ 08:54:19 | Allmänt

Spelade bra rakt igenom, men gjorde en syn som inte var bra och tappade från att ha varit storstack till medelstack när det var 50st spelare kvar. Det var onödigt och irriterande men jag fortsatte att ta det lugnt och fick till sist in pengarna som favorit med AJ mot K9. Tyvärr kom kungen på turn annars hade jag haft en bra stack att fortsätta med. Nåja, det kommer fler turneringar. Bara en fråga om tid innan jag klonkar stort igen. Förlorade återigen 400kr på cashgame men gick 700kr plus på Sit-n-Goes. Vi får se om jag fortsätter med cashgame, är ganska tråkigt jämfört med turneringar tycker jag. Men det kanske blir roligare om man vinner. På onsdag blir det casinot, återkommer med rapport. Håller just nu på att samla in adresser till juristen så att hon kan skicka ut fullmakter till spelarna för undertecknande så att hon kan representera dem. Juristen har bedömt det hela som processbart och kommer att författa ett brev till dem och hota med stämning. Beroende på vad vi får för svar så får vi se vad vi gör. Ska även ha ett möte med SvS och diskutera hur de skötte sig under turneringen. Blir väldigt intressant. Inget datum satt än , men de har gått med på ett möte i alla fall.


Kommentarer
★ Daniel

Intressant blogg som jag kommer fortsätta läsa.

Följde dig i årsfinalen gillar hur du spelar.2009-01-14 kl. 08:01:42
★ Jonas

Kul med fler läsare, msn:a om du har lust så när jag är inloggad på SvS så kan vi diskutera händer medans. Alltid roligare att raila någon om man vet deras händer och man lär sig alltid något.

2009-01-20 kl. 10:11:42
http://rosjon.blogg.se/
★ Daniel

Det låter soft. Hitta inte din adress här men skrev med min nu. Vet dock inte om jag alltid har skrvit din adressen när jag skrivit kommentarer har några mailar. Men bredband.net mailen är den jag använder för msn.

2009-01-21 kl. 07:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback