Fullt upp.....

2009-03-21 @ 08:39:01 | Allmänt
....idag. Liv är och jobbar på förmiddagen. Hon cyklar dit på sin nya cykel så jag ska snart ringa och kolla att hon kommit fram. Vet inte riktigt hur det går att cykla nu, väldigt mycket grus på cykelbanorna fortfarande. Får se om jag kan få igång en tvättmaskin och plocka lite tills Liv kommer. När Liv kommer hem ska jag iväg och klippa mig och handla en ny skjorta, en likadan som den som jag stänkte ner med vin senast jag hade den. Tvättade den men fortfarande var det lite fläckar kvar. Får ha den under tröjor tills fläckarna bleknat (om de någonsin gör det). Sen hem och packa inför morgondagens resa till Vemdalen, skidor, pjäxor och stavar, längd och slalom. Hitta alla grejor, tvätta kläder. Kl. 16 fyller min VD Anders 50 år, så då ska jag iväg och gratulera honom. Hem igen, lägga barn, och sedan packa det sista. Roligt när det händer saker och ser verkligen fram emot fjällsemestern.
Spelade 500krs igår men var alldeles för trött, så jag somnade mellan händerna. Blir nog inte mycket poker nu på ett tag, möjligtvis Sverigerankingarna mest för att hålla ställningarna.
Ikväll är det Robinson, det ska spelas in för det tänker jag inte missa. Har man sett alla 18 säsongerna av Survivor så är man fast i genren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback