Tillbaka

2009-03-27 @ 19:10:14 | Allmänt
Så var man hemma igen. Var en ganska jobbig tur hem. Vi åkte direkt efter barnens skidskolor hade slutat kl. 13.15 och var hemma vid kl 19.45. Vi tog en halvtimmes paus, men tyvärr blev Signe sjuk och kräktes i bilen så de sista 25 milen blev lite jobbiga. Det luktade ganska illa och man var inte direkt ren själv. Sedan var det upp tidigt och jobba en dag innan helgen. Liv var hemma med Signe och skall jobba imorgon istället. Idag mår Signe bra i alla fall och Saner är på sent kalas. kl17-19 och han har sett fram emot det ganska länge..
Juristen ringde Svenska Spels jurist, och han bad om ursäkt men hade inte hunnit skriva ihop svaret. Tyder tycker jag på att de inte tänker betala, men vad vet jag. Dåligt att de först ber om anstånd och ändå inte blir klara i tid. Men det lär ju ligga dem i fatet när vi stämmer dem.

Fick detta mejlet av vår jurist:

"Om vi inte har ett svar senast tisdag nästa vecka kommer jag att ringa upp XXXXXoch be honom att omgående faxa ett svar till oss. Gör han inte det då bör vi allvarligt överväga att faktiskt vidta rättsliga åtgärder i saken, vilket jag naturligtvis kommer att informera honom om vid vårt telefonsamtal. "


Kommentarer
★ rosjon

Men varför avslöja era planer för svenska spel här?

2009-03-28 kl. 00:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback