Hemma......

2009-05-20 @ 09:24:07 | Allmänt
....idag och tar hand om min son Sander som har feber. Han blev grymt besviken när han i natt insåg att han inte skulle få följa med på dagisutflykten till Lida, ett friluftsområde här i Stockholm. Så på morgonen har jag skaffat lite nya filmer så att han åtminstone kan ligga och ta det lugnt och kolla på lite nya filmer.

Loggade därefter in på Donkr.com och såg att qredde varit inne kl 5.29, vilket känns igen från det att man hade sitt första barn. Lite nostalgiskt. Undrar alltid vad jag gjorde av all min tid innan vi fick barn.Känns inte som om jag hann med mer då, snarare tvärtom.Första barnet gjorde att man fick förändra sina vanor en hel del. Fördelen med att skaffa fler barn är flera men en av dem är att man inser hur lätt det var med bara ett barn. Att ha tre barn är dock inte "jobbigare" än att ha två, det är snarare ett logistiskt problem, med behov av mer utrymme, större bil m.m.

Pokern igår gick så där.Bluffade bort mig i Sverigerankingen, motspelaren gjorde en bra syn för hela sin stack med JJ på en K hög flopp. Jag hade AQ och ställde. Är inte missnöjd med mitt spel, nästa gång jag gör likadant har jag nöten och får bra betalt. Åkte med AA i pokerstars $80 WSOP-Satellit när det var 30 kvar. Höjde, en kille efter mig ställde med ganska stor stack, jag synade. HAn hade 99 och fick triss direkt på floppen. Men jag var nöjd med mitt spel vilket känns bra. Märker mer och mer att jag har svårt att blanda turneringsspel och cashgame så jag försöker att inte spela dessa samtidigt. Antingen blir jag för lös i turneringarna (jmf med hur jag vill spela) eller för tight i cashgamet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback