Min vecka

2009-05-21 @ 11:58:43 | Allmänt
Detta kan mycket väl visa sig vara min sista vecka i pokertalent, efter att ha åkt ut näst sist i veckoturneringen och hamnat långt ner på juryns lista. Har bett vänner och bekanta att de ska gå in att rösta, men kanske inte hjälper tillräckligt mycket.

Click here to see original size

Min hörna i vardagsrummet

Click here to see original size

Signes hörna

I turneringen tappade jag större delen av min stack mot qredde då jag raisade från knappen med AQ. Han ställde, och jag synade. Han hade 99 som stod. Skulle naturligtvis kunna ha lagt handen men trodde att han satte mig på stöldförsök och därför kunde hans urval vara ganska brett.
Hade jag lagt den handen hade det gått bättre för handen efter hade jag AA, och tripplade visserligen, hade inte mycket marker ändå. Höll ut tills LBomb åkt och ställde sedan med KT. Fick enkel syn av AK.

Cashgamet har inte gått lika bra resultatmässigt denna vecka som förra, men knappt plus iaf. Ganska bra med tanke på en del setups som jag råkat ut för under vcekan. Jag spelar ju medvetet extremt löst (VPIP på runt 46% enligt PO) och vet faktiskt inte om det är optimalt på denna nivån. Har inte fått prata med KingKebab än men pratade igår med en pokerkompis som specialiserat sig på cashgame och han tycket att jag borde spela mycket tightare på den nivån. Något jag tänker testa nästa vecka, så det blir mer fold, som jag spelar i början av turneringar ungefär.

Blev naturligtvis besviken på juryresultatet, vet inte riktigt vad jag gjort fel för att hamna så långt ner, men jag fortsätter som tidigare och hoppas på en vecka till och bättre resultat då.

Två dagar har det varit jobb denna vecka och en dag hemma med Sander som hade feber. Idag är det ledigt och vi ska få besök av släktingar, och det blir som vanligt grillning. Har dessutom städat huset (eller iaf plockat undan) så jag tog lite bilder innan det ser ut som vanligt igen.

Click here to see original size

Vår kakelugn som vi satt in själva. De tre aporna är köpta på Eskilstuna Zoo till ungarna.

Click here to see original size

Pingisrummet i källaren som ibland omvandlas till pokerrum.

Click here to see original size

Sanders nystädade rum. Här sover oftast även min sambo, det blir så med småbarn att man vandrar på nätterna.

Click here to see original size

Siris rum

Click here to see original size

Signes och mitt rum. Här sover vi i vår dubbelsäng eftersom Liv är så lättstörd. Själv är jag oftast så slut att jag sover extremt hårt. Blir lite lite med i snitt 5 timmars sömn, men annars hinner man ju inte med allt. Lite jobbigt att sitta och nicka till framför datorn mellan händerna, känns ju inte som det är bästa förutsättningarna.

Click here to see original size

Huset vi bor i, vackert väder men......

Click here to see original size

....Siri och Sander trivs bäst framför Nintendo DS och Nintendo Wii. De får göra som de vill, de är ändå ute otroligt mycket under veckorna i skolan och på dagis.

Igår testade jag det lite tightare spelet sent på natten, vilket inte gick så bra, back ett inköp ungefär.
Kom tolva i WSOPsatelliten på pokerstars, ställde som shortstack med 88, och fick syn av storstacken med QQ. Inte mycket att göra. Lär spela ikväll igen, samtidigt som Sverigerankingen. Lär bli cashgame därefter, ska försöka få in lite mer händer denna vecka.

Turneringsspelet denna vecka har överlag varit kallt blandat med lite väl slaskigt spel. Känns som det håller på att vända dock, vi får se nästa vecka om det kan bli någon storklonk. Återigen tipsar jag om Bodogs 100k garanti med 100+9 i inköp. Grymt värde, förra veckan knappt 500 spelare. Om ni spelar så hör av er, kul att raila i så fall.

Stämningen mot svenska spel förbereds fortfarande. Försäkringsbolagen ställer många frågor om poker när vi begär rättsskydd på hemförsäkringen. Det verkar som att om man spelar mycket har man inte rätt till rättsskyddet i försäkringen. Lite konstigt, men tror det ska lösa sig. Borde snart vara klart för alla inblandade, så att vi kan lämna in stämningen.

Fortsätt gärna skriva i chatten när jag spelar, kul med folk som kollar, gör att man skärper sig lite extra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback