Tack för alla röster!

2009-05-24 @ 02:13:30 | Allmänt
Skrev detta på Donkr.com efter att ha fått reda på att jag klarade mig, se sedan hur det gick på denna länk:
http://www.donkr.com/news/viewNews.asp?n=3428
"Vilken dag det har varit, har försökt följa ställningen på min iPhone, men har varit si och så med mottagningen. Hos kunden jag sitter får man inte surfa på gamblingssajter på deras datorer, inte ens på lunchen. Låg sist på poängsidan ett tag och det var rejäla hopp upp och ner för vissa deltagare, så jag hade nästan räknat med att få lämna in.

Röstningen var otroligt viktig för mig eftersom jag misslyckades i turneringen och fick dåliga poäng av juryn. Tack för alla röster, jag känner en del av er, men antagligen inte huvuddelen. Skriv gärna i min gästbok eller kommentera bloggen.Railning välkomnas, som sagt hjälper till att öka koncentrationen.

Vad har jag för planer den kommande veckan? Funderar på att gå ner i nivå som Legato och Tangoman föreslagit och börja spela mycket mer cashgame för att försöka hitta mitt spel och min stil, utan att riskera min bankrulle. Just nu är den alldeles för lös och överdrivet aggressiv och jag tror inte det är den bästa stilen för dessa nivåer.

Hoppas att jag får prata med KingKebab, ring när som helst i helgen, behöver tips om vad jag bör tänka på.
Ska även be en av mina pokerkompisar som är mer erfaren vad gäller cashgame, ta en titt på mitt spel.

Sen på onsdag drar jag och dalmore till Casino Cosmopol och jag hoppas någon mer kan ansluta. Vore kul och än så länge finns det platser kvar. Direkt dagen efter bär det iväg till Barcelona, resereportage utlovas.
Problemet är att jag är jäkligt flygrädd, så det lär krävas en del whiskey för att hålla nerverna under kontroll. Förhoppningsvis klarar jag att blogga ändå "

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback