Home again......

2009-10-27 @ 10:42:29 | Allmänt
Varken jag eller Signe är på topp och vi är hemma idag och tar hand om varandra. Signe vill gärna gå på dagis, men hon får vara hemma åtminstone idag också, gissar att vi är hemma imorgon också. Annars blir man bara hemringd i alla fall.

Siri åkte till Öland idag med en kompis för att ha höstlov, kommer hem till på lördag, då svägerskorna har Halloween 40-års fest.
 Signe har upptäckt min bakgrundsbild på iphonen, tagen precis när vi stigit av planet i Vegas, och hon är mycket fascinerad av att mamma är med på bild. Ett evigt tryckande på knapparna för att få fram den.

Igår blev det en 4:e plats i 500krs och 2 ITM på mina små rebuyturrar på Betfriends. Spelade även den större rebuyen, men orkar inte hålla spelkvaliteten uppe så länge, förr eller senare kommer ett misstag, och jag gör inga små larviga misstag utan spelar gärna bort hela stacken då. Blir inte riktigt taggad förrän jag börjar närma mig pengarna och i den större turren med drygt 1000 spelare tar det för lång tid. Att man då inte är helt frisk hjälper inte. Annars är jag inne i en bra pokerperiod just nu med stadiga pengaplaceringar och en allt större bankrulle.

Dåligt spel i Donkr Live finalsatelliten, semibluffade bort halva stacken och synbluffade bort resten. Men det är min stil och jag har iaf lite outs när jag gör mina dåliga spel. Semibluffen var helt ok, skulle dock ställt med hela stacken. När jag inte gjorde det borde jag lagt mig när han/hon återhöjde allin. Att jag inte har några problem med att stoppa in alla marker på en bluff är annars en stor styrka som betalat sig. Oftast lägger sig folk om jag lyckats skapa en bra image, om de synar har jag ofta sjukt övernaturlig tur och vinner trots att jag ligger under. De gånger jag blir synad och är kvar betalar folk ofta tillbaka när jag sedan får bra händer. Hellre för aggressiv än tvärtom.
Nu låter det som om jag spelar väldigt löst, det gör jag verkligen inte när det går bra. Men jag spelar alla händer jag väl spelar ganska aggressivt och det funkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback