Momo eller kampen om tiden......

2010-04-28 @ 21:00:35 | Allmänt

Har haft fullt upp med resten av livet efter återkomsten från Åland. Hann med att arrangera ett homegame med sammanlagt 16 spelare blev en turnering följt av lite cashgame. 16st i min källare var precis vad som fick plats, hade tur att det blev lite avhopp i sista stund. Tyvärr är det svårt att spela 2 turrar när man är så många, men borde kanske planat ut strukturen lite och låtit det ta sin tid. Men nu blev det mer cashgame istället och det är ganska kul live. Bubblade för ovanlighets skull i turneringen, istället blev det en nykomling som tog hem första platsen, grattis till Mattias. Tvåa kom enda fulltidsproffset på plats, vars dagbok jag måste göra reklam för! Även om den är på ett konkurrerande forum är den ganska underhållande då den visar hur mycket enformighet det finns i pokern som jobb. Här är länken till Nelsons dagbok, 1år - 1 miljon.

Back på turneringen men plus på cashgamet, trevligt när det går plus minus noll iaf.

I övrigt är det kallt med blandat bra och dåligt spel. Brukar börja bra och sedan floppa
triss i tio och bli utdragen med runner-runner fyrtal i nior.Suck
Efter det kan det ibland bli lite småtiltat spel. Men finns ingen bättre medicin mot tilt än att tilta nån annan och det lyckas man ju med ibland på detta sätt. Inga framgångar, tre finalbord men åkt tidigt på dessa.
Men det kommer, have faith.

På hemmafronten så sliter dottern hårt under repetitionerna till Momo - eller Kampen om tiden som sätts upp av enskedespelet:

Premiär den 15:e maj och den håller på fram till den 11 juni och Siri spelar med i varje föreställning, så det blir en tuff avslutning på terminen.Enskedespelet
Lär bli en väldigt cool föreställning, se den!

Nästa stora grej är att rivningen av vår entré nu börjat och den 18:e maj ska nya tvåvåningstillbyggnaden vara klar och på plats. Inte invändigt och utan dörr och fönster, men ändå. Innan dess ska det byggas ny grund, får hoppas de hinner klart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback