Poker på heltid

2010-08-02 @ 22:14:15 | Allmänt
Jag är fr.o.m den 1 augusti 2010 pokerspelare på heltid. Börjar mitt nya sysselsättning med en liten semester, efter hårt hantverkande i 7 dagar.
Min far åkte hem till Ystad idag efter att ha jobbat nästan 10h per dag med tillbyggnaden tillsammans med mig.
Vi har tack vare min fars tidigare erfarenhet klarat av lika mycket på 7 dagar som den ohederliga och giriga byggfirman EGH ville ha drygt 100 000 kr för. Bra tidsuppskattning......eller försök till bedrägeri. Jag som inte är van vid så mycket kroppsarbete har ont i hela kroppen.
Sliten i axlar och armar så blev det därför idag enbart städning och handling av födelsedagspresenter till min son Sander. Byggdammet låg över allt här hemma och det tog en stund att få bort,
helt gick det inte. Liv fortsatte med målning av tak och "kvackande" (kvistlackerande) så jag kunde vila min arm. Fotbollsbilder, fotbollstidning, ytterligare ett fotbollsmål och Harry Potter Lego till Wii (eftersom Fifa 2010 World Cup var slut) blev det. Ni kan ju gissa vad Sander gillat allra mest;-)

Började min karriär som heltidsspelare med ett ganska digert turneringsschema. Sverigerankingen och 500krs på SvS, $50K garanterade på Everest,
$30K och $100K garanterade på Cake-nätverket (Guts poker), och $10K och $100K garanterade på Bodog.
Kom i pengarna i turneringarna på Cake och i $100K på Bodog och vann Sverigerankingen, så det måste räknas som en hyfsad söndag, dock utan den riktiga storklonken i de stora turneringarna.
Bra plus iaf, vilket är skönt första dagen.
Kommer att spela turneringar, så många som möjligt per dag och antagligen en del som börjar vid 01.30-02.00 som har bra värde.
Får ingen bra rakeback som turneringspelare, vilket är synd, som cashgamespelare behöver man bara gå plus minus noll för att tjäna bra pengar, finns inget liknande för turneringspelare tyvärr.
Får se om det blir cashgamespel så småningom, men det är inte planen just nu iaf, utan snarare att försöka spela så många flerbordsturneringar med så bra värde som möjligt runt $50-$150 inköp, förhoppningsvis upp till 10 st per dag.
Det är MTT's som är min styrka, så börjar med det jag känner mig trygg med, även om jag tror att det är som cashgamespelare man kan tjäna mest pengar.
Åker på onsdag till Öland för en kort minisemester, sen fortsätter jag så fort jag är tillbaka hemma.Blir väl en del poker även på Öland, men inte alls samma mängd som jag hoppas på sen.

Kommentarer
★ Rickard

Häligt med klonk på byggnads-biten. Man får jobba hårt för att komma ifrån ockerpriserna men när man vinner så är det extra skönt. Underlättar ju att ha en far som hjälper till är klart.



Vart på Öland tar ni vägen? Jag är redan där (Löttorp-isch) och stannar tills på Lördag.

2010-08-03 kl. 11:49:41
★ rosjon

Utan far min hade jag nog varit tvungen att betala ockerpriserna, men finns definitivt roligare saker att göra med pengarna.

Vi ska hälsa på bekanta som har ett hus i Åby, mittemot Färjestaden. Största problemet blir för Liv att spela Magdas Goodiebag på onsdag. Hoppas det finns 3G täckning:)

Ska , kolla på kalkstensgolv ( kul va;) och förhoppningsvis ska vi besöka Borgholm då jag aldrig varit där trots ett otal besök på Öland.

2010-08-03 kl. 15:33:11
http://rosjon.blogg.se/
★ dybban

Har du tagit tjänstledigt för att testa eller hur har du gjort? Lycka till med karriären. =)

2010-08-03 kl. 20:37:33
★ rosjon

Kan man säga, har eget företag så jag avvaktar nytt uppdrag. Skulle det dyka upp något väldigt bra tar jag det, men i första hand blir det poker.

2010-08-03 kl. 22:04:49
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback