Varför gjorde jag så?

2010-08-13 @ 19:39:32 | Allmänt
I onsdags kan man väl egentligen bara beskriva mitt spel som dåligt, visserligen betyder inte det att alla mina val och beslut är fel när jag spelar dåligt, ofta karaktiseras mitt spel av lite för stor vilja att gambla ständigt och jämnt istället för att ha tålamod. Man kan dra slutsatsen att jag inte var riktigt i balans, ett klart symptom på det vara att jag blev irriterad på en annan spelare. En spelare på Svenska spel tyckte att jag synade lite väl brett ( klassisk situation där jag fick mer än 2-1 i odds). I vanliga fall så brukara jag bara vara tyst men denna gång slog jag upp spelaren på sharkscope. Det visade sig att denna spelare var en rejält stor förlorare på SvS, och det borde ha stannat där men jag skrev att han borde slå upp sig själv på sharkscope i chatten. Hur dum får man lov att vara? Se glad ut och skriv möjligtvis nh, wp när man blir bad beatad. "Jag är livespelare" skrev han i chatten och jag svarade bara med ett ok, då jag redan insett hur urbota korkat det är att chatta med fisken. " Don't tap the aquarium"
Varför var jag i obalans? Vet inte riktigt, men vet att jag just då satt och retade mig på att jag missat en grej. Inte omöjligt att det spelade in, jag vet att jag har en tendens att irritera mig på saker jag inte kan påverka. Jag måste bli bättre på att nollställa mig om jag känner mig irriterad och rastlös, alternativt inte spela då.
Igår var jag tillbaka i gammal god form spelmässigt om än inte resultatmässigt, men jag är nöjd så länge jag känner att jag inte fortsatte spela lika dåligt som dagen innan. Jag tog rätt beslut de flesta gånger, blev bad beatad tre-fyra ggr, men det jämnar ut sig. Nu gäller det att fortsätta spela stabilt och prestera kvalitetstid vid borden, så kommer resultaten obevekligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback