2 Guld men ingen tur

2010-02-16 @ 22:44:42 | Allmänt
Två guld har vi tagit, men medans det gått bra för Sverige i OS så har det gått åt pipan för mig. Låg som mest +$722 nu ligger jag ynkliga $75 plus.
Får gå ner i nivå igen, vilket gör att det kommer att krävas fler händer för att ta hem paketet.

Nu är frågan har jag spelat dåligt eller haft otur. Som vanligt en kombination av båda, det känns som att det varit upplagt för förlust de senaste dagarna.
Om jag får AK får min motståndare AA,om jag får in pengarna med tvåpar sätter han trissen,stegen,färgen på rivern. Men det jämnar väl ut sig i längden. Jag kör vidare med inställningen att ju fler händer jag spelar desto mer kommer jag att vinna.

Fick dessutom en välförtjänt vinst i 500krs på SvS i söndags vilket var skönt. Hade hoppats kunna lägga upp handhistoriken, men Svenska Spel har problem med sin klient.

När lobbyn tappar connection med servern så kraschar den!!? Den slutar då logga handhistoriken!!? Enda sättet att få igång den igen är att starta om hela klienten vilket får till konsekvens att man inte kan logga in på 5 minuter. Som systemutvecklare skäms jag å deras vägnar, hur dåligt som helst. Och detta trots att problemet funnits i flera år.Urdåligt.
Och sen kan de inte ta fram handhistoriken till mig i efterhand!!!? Om man vet att man har problemet så får man väl se till att man kan korrigera det! WP GG!

Tyckte jag spelade bra på finalbordsbubblan då jag mer än dubblade min stack genom att höja 80% av alla händer. Lugnade sedan ner mig på finalbordet en aning, men spelade alla händer som jag väl spelade med maximal press på motståndaren.

Tar paus resten av kvällen och njuter av guldet istället för att spela poker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback