Sjukstuga...

2010-02-01 @ 11:03:10 | Allmänt

Hemma idag med alla tre barn. Alla tre är förkylda, värst däran är Siri som har lite feber. Sander är täppt, men verkar piggare och Signe är också lite piggare, men kan ju bero på att hon sov till tio över nio. Vi har precis kollat klart på Lejonkungen och jag har skickat upp de två äldsta till sina rum för att vila. Signe låter dock inte Sander vara i fred, de leker i Sanders rum. Skönt för Siri att få vila iaf, det behöver hon.

Siri har lite huvudvärk och fick lite flytande alvedon, men Signe kan inte riktigt förstå hur man kan ha ont i huvudet. "Var nånstans? Ha du jamlat och lagit dig Siri?"

Igår var det Depeche Mode i Globen och jag och några till var där. Hade förberett mig med att ladda ner setlistan från deras tidgare konserter och här är spotifylistan på vad som spelades igår:
depeche mode

Första gången jag såg dem Live och de var riktigt bra, stod riktigt nära scen också, dock inte så nära som Maria och Magnus, men fixade inte riktigt att slå mig så långt fram efter att ha sett förbandet Nitzer Ebb från baren i bakre delen av ståplats.

De tre första låtarna var från nya plattan, så konserten kom inte riktigt igång förrän efter de tre, men sen var det bra hela tiden utom när Martin Gore sjöng sina ballader. Gillar när han sjunger Somebody, men i övrigt lite väl...pretentiös

Dave Gahan var en trevlig överraskning, proffsig och riktigt bra, men kanske inte de mest underhållande mellansnacken (Thank You!! var det enda jag hörde). Kompenserades dock av att han var ett riktigt energiknippe på scenen och fick igång nästan hela Globen (Känns iaf så när man står långt fram)

Ingen poker i helgen, men fixade ett finalbord förra veckan på Betfairs $12 000 garanti. En sjundeplats gav dock bara $470 så ingen klonk denna gång, men bra för självförtroendet.

Kollat mer på resor till Las Vegas, man kan få en riktigt bra deal på resa och hotell om man bokar via expedia.se, flyger då med SAS via Frankfurt. Flygresan lika dyr, men hotellet blir betydligt billigare så att man kan bo på ett lite bättre hotell för samma peng. Än så länge ingen brådska finns gott om platser kvar, och vill få lite bättre koll på om det finns några kval till någon av de WSOP-turneringar jag vill spela. Nån mer som ska åka dit ungefär samtidigt? Ska försöka blogga om vilka kval som finns till de billigare turneringarna så fort jag vet mera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback