Vinst i PPC satellit och 500krs

2010-02-22 @ 21:41:32 | Allmänt
Om det går dåligt i cashgame så har det gått desto bättre i turneringsspelet. Igår blev det inte så många turneringar, spelade en satellit till PAF Poker Challenge på Åland den 16-18 april, tredje gången gillt. Jag vann ett av de två garanterade paketen så nu blir det lite livespel i april också.

Fortsatte sedan med en ny vinst i 500krs på SvS och ytterligare 12K till bankrullen,ett ganska litet första pris eftersom det var ganska få spelare med igår. Körde över allt motstånd från det var 20 spelare kvar, det gick liksom inte att misslyckas. Maken till passivt motstånd får man leta efter och om man sedan träffar floppar samtidigt så går man inte att stoppa. Om någon är intresserad av handhistoriken får ni höra av er så lägger jag upp den.

Föjde dessutom Anton Wigg headsup och måste säga att han verkligen förtjänade att vinna. Totalt överlägsen HU, men vann inte sina 60-40 och 70-30 lägen. Trots detta hängde han i mot den otroligt passiva italienaren och vann till sist efter en lång, låååång HU. Blev en väldigt sen natt.
Läs Antons egen blogg på pokerskull, intressant läsning om dagarna 1-4 i Köpenhamn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback