Hemma igen

2010-01-16 @ 11:21:50 | Allmänt
Efter att vi kom hem från ön tog vi det lugnt i Hua Hin och försökte hinna med det vi sagt sedan tidigare. Bl.a så ville Siri få håret flätat vilket vi gjorde en dag när vi var på stranden i Hua Hin.

Naturligtvis ville då även Signe få flätor, men hennes hår är inte så långt så det fick bli ett par stycken på varje sida.

Här är en bild på Sanders standard lunch på Sai Noi Beach. Vi brukade gå upp till ett cafe ett par hundra meter upp från stranden och köpa några mackor. Det tog ett par gånger innan de förstod att det var just mackor vi ville ha och vi kunde aldrig få dem att förstå att vi bara villa ha ost på.

Farfar Göran hade hyrt en vespa som vi använde får att transportera oss ibland, här är Sander och Farfar på väg tillbaka till huset från Sai Noi Beach

Här är glassförsäljaren vi köpte glass av varje gång vi var på Sai Noi beach, glassen var superbillig, två kronor för en glass som kostar 20 spänn i Sverige

Här sitter vi och njuter av glassen i skuggan på stranden. Jag körde med kokosnötter istället för glass, supergott och något jag kommer att sakna rejält från Thailand.

Så fort jag försvann bort en kort stund satte Liv igång att handla av försäljarna på stranden, den här killen handlades det av ett flertal gånger.

Det var ofta stora vågor på Sai Noi Beach, vilket gjorde det extra roligt att bada för oss som är lite barnsliga


Här kommer farfar och Siri tillbaka från en tur till affären, antagligen för att köpa glass.

En bild på ett av våra kvälls/nattbad. En fördel med egen pool är att den aldrig stänger! Om ni ska åka till Thailand kan jag rekommendera er att hyra ett hus med egen pool, riktigt skönt!

Här är de som jobbade i restaurangen där vi oftast åt när vi var på stranden. Man visste aldrig om man skulle få vad man trodde man beställt, men det var alltid gott oavsett vad man fick.

Även Signe gillade att bada i havet, men det var rejält höga vågor ibland, och solmössan var ett måste.

Och naturligtvis fick även Signe testa att åka vespa. Det svåra var att få henne att sluta sen hon väl kommit igång.


På kvällen den 10:e lämnade vi Hua Hin för att återvända till Sverige. När vi kom fram till flygplatsen efter 3h bilresa med en chaufför som gissningsvis gick på amfetamin eller något liknande (väldigt mysko) så fick vi erbjudande om att boka om till dagen efter eftersom planet var överbokat. De erbjöd oss €600 för att stanna ett dygn till i Bangkok. Vi orkade dock inte, men i efterhand kanske man skúlle försökt att trissa upp priset och stannat ett dygn till i Bangkok.

Nästa blogg blir det mer poker igen, kanske lite inside info från Donkr Live finalen.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback