Condor Air

2010-07-08 @ 23:53:27 | Allmänt
Vaknade tidigt dagen efter och kollade kvartsfinalen mellan Brasilien och Holland, missade första eftersom jag var så trött, men såg andra då Brasilien verkligen inte var bra. Vinst för Holland och för oss blev det sedan frukostbuffé på South Point. Schysst frukost där allt fanns för $7.50, vilket alltså var vad flygbolaget Condor Luftdienst kostade på oss;-) Hade jag fått betala själv hade jag varit glad, nu kändes det bara som om de slapp undan billigt.
Å andra sidan var frukosten bra mycket bättre än den sockershock vi fått varje dag på the Venetian, där Continental frukost ingick. Bara bakverk fyllda med socker gjorda av smördeg, juice och frukt. Inte en vanlig brödbit i sikte. Continental, my ......
kl. 10.45 skulle bussarna hämta oss, men vi var i lobbyn och tog en kaffe vid 10.20 då bussarna kom, så vi lastade in direkt då vi snart insåg att det skulle bli ont om plats. Två bussar till 250 passagerare med en massa bagage. Billigt för flygbolaget, stressande för passagerarna.
Kom ut till flygplatsen ganska tidigt iaf, så vi kunde ta ett par öl och kolla nästa match, Urugay-Ghana.
Hann inte se klart den innan vi skulle borda då det blev förlängning.
Flygningen gick bra, frågade flygvärdinnorna ett par ggr om connecting flights, svaret var alltid att det var ordnat.
Så kom vi till Frankfurt och vi kom till sist till Transfer Checkin för Lufthansa som tydligen skulle ge oss våra boardingkort. Det visade sig att vi var bokade på ett flyg 5 timmar senare, och att Condor hade fipplat så att vi inte kunde få våra boardingkort utan att besöka Condors biljettlucka på andra sidan flygplatsen.
Irriterade men med lite förhoppning om att kunna boka om tll ett tidigare plan så gick vi dit. Där var det kaos med fem anställda och två terminaler och en låååång kö. Kom fram efter en timmes tittande på världens mest ineffektiva människor. Man skulle velat gå fram och ta dem i nackskinnet och ge dem en rejäl utskällning. Hur #€%& svårt kan det vara? De har haft drygt ett dygn på sig att fixa det och det är rent kaos. När vi väl kom fram så sa de bara att Lufthansa hade fått allt de behövde, bara att checka in som vanligt. Tjatade ett tag men fick till sist ge oss.
Försökte checka in hos Lufthansa men de lyckades inte, och fick efter en kvart rådet att besöka Lufthansas biljettluckor. Gick dit, väntade och fick beskedet att Condor måste fixa detta, vi var tvungen att bege oss tillbaka till deras luckor.
Vid detta laget i en 35 grader varm flygplats, så var jag beredd att börja ta till våld, men när vi sedan försökte ta oss tillbaka till Condor så var hela den delen av flygplatsen avspärrad av tysk polis p.g.a bombhot!
Fick tag i tanten som skickat oss till Lufthansa och 3 timmar efter att vi börjat jakten på våra boardingkort, med förhoppning att komma hem i hyfsad tid så kunde vi passera säkerhetskontrollen. På planet och sedan hem till ungarna hos framor och farfar, otroligt skönt att få träffa dem igen efter nästan 10 dagar, en aning längre frånvaro än vi tänkt oss.
Som vanligt när vi ska till Las Vegas strular det, så det lär väl bli lite efterspel här med, men berättar mer om det när det blir aktuellt.
Sitter just nu på Jylland och åker imorgon hem mot Stockholm efter Legoland och annat. Börjar redan så smått planera nästa resa till Las Vegas. Mer poker, och mindre runt omkring då....nån som ska med?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback