Bokat!

2010-03-11 @ 23:37:09 | Allmänt

Nu är resan defintivt bokad, det blir avresa från Köpenhamn den 24 juni och hemresa den 1 juli. Reser via Frankfurt och sedan direkt till Las Vegas. Ville helst undvika mellanlandning i USA, det är ändå inget kul.
Valet av hotell föll till sist på Venetian, gillade läget och atmosfären där sist vi var i Vegas och kanske inte mest prisvärt, men vi fick ett väldigt bra erbjudande. Extra stort rum och inkl. frukost.

Jag gav Liv inköpet till $1000 eventet som börjar lördagen den 26:e i födelsedagspresent och själv tänkte jag spela $1500 som börjar den 25:e. Beroende på hur det går så blir det väl några småturneringar på Venetian också. Circque de Soleil och Grand Canyon står också på listan förutom pokern.

Håller ledningen och avståndet än så länge i Sverigerankingen och grindar på Betfriends. Försöker göra ungefär 1000 poäng per dag och det går ganska bra.

I helgen blir det PAF Sviten Spring Cruise och förhoppningsvis en ny framgång live, men åtminstone garanterat mycket poker lördag och söndag. Någon mer som skall dit, finns platser kvar om jag förstått rätt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback