Paf Sviten Poker Spring Cruise del 3

2010-03-15 @ 20:27:05 | Allmänt
Satte mig ner vid cashgamet och hade tagit det lugnt med mina drinkbiljetter så jag bestämde mig för att vänta på en bra hand, till skillnad från förra gången jag spelade live cashgame.
Spelet var väldigt slaskigt och det fanns egentligen bara två spelare jag tyckte verkade någorlunda bra, men tror de spelade under sin vanliga nivå, så pengarna inte spelade så stor roll för dem.
De var slaskiga, men inte vårdlösa iaf.
Väntar kanske 5 händer innan jag plockar upp AcQh på lilla mörken och efter att spelaren till höger om mig höjt till 80 så reraisar jag till 240, han synar. Floppen kommer Ts7s5c. Jag betar ut direkt 310, och han synar ganska fort. Turn kommer 9c och jag betar ut direkt igen 760. Han funderar länge innan han viker. Hade aldrig spelat så om jag inte trodde han var en tänkande spelare och jag försökte spelade den som om jag hade riktigt bra eller träffat riktig bra. Gick ju bra denna gång.

Foldade 5 händer och spelade efter det en hand där jag limpade in med 4s4h efter ett antal limpare, vi blev 5 i potten totalt. Träffar 4 på floppen, som tyvärr var helt i klöver. Jag betar ut 200, och får en syn. Turn kommer ruter 7 och jag tittar på vad killen har kvar, 800 kanske. Så jag betar lite mer än vad han har kvar och han lägger sig. Inte speciellt bra spelat, om han hade färgen hade han synat, men nu i efterhand inser jag att det är tveksamt om han synat med något annat som jag slår. Jag hoppades dock att överbetet skulle se lite bluffigt ut och jag skulle få betalt p.g.a det. Tror inte det var rätt spel.

Väntar några händer till och plockar upp QdTd UTG. Höjer upp och får syn av tre st varav en kille som jag anser passa in på alla mina fördomar om någon som är lite för macho för sitt eget bästa. Han jiddrade hela tiden med sina kompisar som eggade på honom att inte lägga sig hela tiden. Mer sånt, det gillar jag!
Kommer en dam på floppen och jag betar. Endast lilla machokillen synar. Jag vet inte riktigt vad han har så jag checkar på turn som är låg för att hålla nere pottstorleken. Han checkar med. Nu tror jag inte att han har bättre än mig iaf. På rivern kommer en K och jag checkar igen, men tänker syna om han betar. Vilket han gör, han betar 400 och jag synar. Han visar AT.TY!

Spelar nu endast en hand till och det är sista handen för kvällen och nästan alla är med och tittar på floppen. Jag har Q6 och på floppen kommer en 6:a. Spelaren innan mig, fortfarande samma kille som jag spelade AQ handen mot, betar ut och jag synar, alla andra lägger sig. Han checkar turn som är blank och jag checkar efter. Rivern kommer en 6:a till, men han skulle kunna ha stege. Han betar ut pott och jag synar. Han visar en bluff och potten är min.
Sammanlagt 2505kr plus på cashgame. Inte så dåligt av en turneringsfisk. Klockan var nu 03.00 och jag hade anmält mig till "Andra Chansen", en turboturnering dagen efter som började kl 12.00 så jag drog mig ner till hytten och somnade ganska omgående. Vaknade kl 10.00 och gick och köpte lite presenter till ungarna på taxfree samt den obligatoriska champagnen. Höll lite lägre prisnivå denna gång, var sugen på en Dom Perignon, men har inte druckit upp Bollinger Grand Année än så det fick bli annat. Två flaskor iaf så vi har till att par fredagar framåt.
Får fylla på igen när vi åker till Åland nästa gång till Paf Poker Challenge, förhoppnings följer Liv med då.

Efter taxfree tog jag lite frukost och tog en runda i turneringslokalen där den vanliga turneringen hade satt igång igen kl 11. Funderade på att spela cashgame men gick upp till hytten och skrev lite blogginlägg istället. Sen ner till lokalen igen och där kom jag bland de sista och fick dra min plats.Killen som höll i korten sa att han visste vilket bord han skulle valt och när jag drog kortet sa han: "Tyvärr, det var inte det jag skulle valt". Undrade lite varför han sa så, men det skulle jag snart bli varse när jag satte mig ner vid bordet......

Läs mer om "Andra chansen" i nästa inlägg ......

Kommentarer
★ "Den tänkande spelaren"

Wp hade AT mot din AQ. Vem var den andre som var någorlunda bra? Jag anser att det fanns två till (eller var jag inte en av dem haha)

2010-03-15 kl. 22:06:19
★ rosjon

Jodå du var en av dem, den andre var freddz, och jag antar att du tänker på killen till höger om dig. Han är säkert bra men inte oberäknelig på samma sätt

2010-03-15 kl. 23:30:11
http://rosjon.blogg.se/
★ "Den tänkande spelaren"

Agree. Hörde f ö att du till slut programenligt och välförtjänt vann andra chansen. Näsan kan tyckas väl brun efter den meningen men som det utvecklade sig före finalbordet så var det helt rätt att du fick förlänga glädjen.

2010-03-15 kl. 23:47:30
★ Söppärj

Precis hittat denna blogg vilket är mycket trevligt eftersom jag själv lirar en del på SvS. Roligt att du skriver om Sverigerankingen då jag själv hade tänkt satsa en del på den i år. Tyvärr har ju som du säger fredagsidiotin satt en del käppar i hjulet. Men efter att jag lirat o vunnit i fredags så är jag lite på gång. Ligger på 20:e plats nu, segern sporrar mig att ta upp jakten. Precis som Dybban anser så är det ju dock att komma bland de 100 som är det viktiga målet.

2010-03-16 kl. 16:03:57
★ rosjon

Bara att jaga vidare, jag kommer inte att släppa ledningen;-)

2010-03-16 kl. 21:34:03
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback