Poker i Storhogna

2010-03-02 @ 15:18:58 | Allmänt
Nja, det kanske inte är pokern som är i fokus under familjens resa till fjällen onsdag-söndag nu på sportlovet.
Vi åker till Storhogna med mitt företag på konferens, och det är ju ett bra ställe att ha den på, så att det blir skidåkning för fruar och barn.
40 personer 26 vuxna och 14 barn blir det som åker med och det ska bli kul.
Vet fortfarande inte hur jag ska kunna klämma in Sverigerankingen onsdag och fredag kväll, vi får se hur det blir med det. Ligger fortfarande på fjärde plats sammanlagt och det krävs inte så mycket för att gå upp i topp. Men lite livepoker nån kväll med kollegorna under resan vore ju kul

Förra veckan fortsatte som vanligt med sjukstuga hemma, jag själv åkte på en rejäl duvning knappt en vecka efter förra och nu är jag dunder förkyld, precis som Signe. Vi får väl ta det lugnt i fjällen, få frisk luft och bygga upp immunförsvaret.

Har inte spelat så mycket cashgame, det är inget kul när man bara åker på utdragningar, så det blir Dubblar istället på betfriends, vilket gör att jag plockar lite poäng hela tiden till WSOP-paketet. Får se om jag hinner klart.
Vi har bestämt tiden vi ska åka - 24/6-1/7 oavsett paket eller ej men inte var vi ska bo. Antingen bor vi dyrare men lyxigare på Venetian eller Bellagio, eller så tar vi snikvarianten med Bills Gamblin Hall. Någon som har ett annat bra centralt hotell i Las Vegas att rekommendera? Vi vill inte bo på Flamingo igen.

Igår var det månadsfinal och lyckades få in 3/4 av min stack på floppen K57 med AK. En kille synade och när jag sedan ställde in sista slatten på turn efter en J så visade han upp JJ. Nice turn.

Har sedan årskiftet haft planer på att starta upp Berglusconi Cup i ny skepnad, vi var ett gäng som körde en privat turnering i månaden på SvS med ranking poäng, mest för skojs skull. Får se om jag kan få till något liknande, lite jobb men vore kul. Lägger ut en inbjudan här på forumet så småningom när det är dags.

Kommentarer
★ Jo :)

Tjaba! Skriver ett litet nattinlägg här :) Jag har börjat spela poker med mina grannar i korridoren och det är faktiskt riktigt kul :D Alltså texas hold'em eller vad det nu heter. Har en fråga, eller jag vill i alla fall höra vad du tycker är rimligt:

I helgen spelade vi och då var vi åtta stycken som spelade. I början så satsade jag lite ostrukturerat och efter ett tag hade jag nästan inga marker kvar. Min granne sa då att jag bara borde satsa då jag har tex två ess eller kanske några höga i samma färg. När jag gjorde så gick det bättre men två gånger då jag la mig hade jag fått stege. En stege till och med 10-ess :( Vad tycker du är rimligt att satsa på om man är ca åtta stycken? Om man är tre så är det ju lättare att vinna på en bluff någon gång då och då men när det är många spelare så verkar inte det så smart.....

2010-03-03 kl. 02:20:57
★ Pistol

grattis till andraplatsen i SR!

2010-03-04 kl. 09:54:45
http://jimmypistol.blogg.se/
★ rosjon

Jo:Bluffa väldigt sällan och spela endast AK,AQ,AJ, AA-22 till att börja med. När du blivit bättre kan du utöka lite med fler händer, försök se floppar billigt med kopplade kort i samma färg t.ex 9-8 i klöver. Spela dessa händer på samma sätt som du spelar dina andra händer. Höj alltid 3ggr stora mörken om du är först in. Om det höjst innan kan du göra vad du känner för, syna med de sämsta händerna du spelar och slå om med de bästa. Om en höjning blir så stor att du aldrig skulle lägga dig om nån annan går allin så kan du lika gärna gå allin själv

2010-03-04 kl. 18:41:16
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback