Helt sjukt.....

2010-05-12 @ 01:16:09 | Allmänt
....att man kan bli så tiltad av två tredjeplatser! Jag vet att Legato tycker jag whinar för mycket när det går bra, men man är %"#€%& aldrig nöjd med att åka på tredjeplats. I $12K GTD på Betfair var jag dessutom chipleader när vi var tre kvar, hade 350K de andra hade vars 90K ungefär. Vann inte en hand efter det. Borde vara van, men det är inte kul att vara turneringsspelare när man inte vinner.
Har börjat så smått att spela på Everest (2ggr hittills) där det går en $50 turnering med $5K GTD. Långsam struktur, mycket långsammare än Betfair. Tog mig till finalbordet och där åkte jag lite berg-o-dal bana och åkte till sist även där som trea. Och inte är jag nöjd inte.
Imorgon blir det förhoppningsvis lite livepoker igen, spelade här hemma i fredags (därav huvudvärken i lördags) med Liv och tre till. Blev sugen på att spela en SM satellit på Casinot också, men eftersom jag vann biljett till kryssningen tar jag den istället, bättre för min bankrulle.
Så, nu har jag skrivit av mig lite och fått gnälla lite och kanske kan lägga mig och få lite sömn innan det är dags för jobb imorgon.... Skönt att man hittat spelet igen iaf

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback