Dan före dan

2010-11-07 @ 12:50:16 | Allmänt
Jaha, så var tre månader som hantverkare/målare/pokerspelare nästan över. Spelar söndagsturneringarna, men spelar inte de som börjar allra senast då jag behöver 6-7 timmars sömn innan imorgon.

Kollade lite på WSOP finalbordet inatt och det var en hel del sjuka händer. Fortsatte kolla i förmiddags men hade lite svårt att hitta liveströmmar online. Blev lite titt på en italiensk och till sist en med otroligt dålig kvalitet. Kul ändå, speciellt när Cheong ställer in med A7 efter ett fembet av Duhamel. Cheong fick 4 miljoner kvar efter att ha förlorat mot Duhamels QQ och åkte ganska strax efter. Så kan det bli efter 15 timmars spel. HU natten mellan måndag-tisdag, borde gå fort då duhamel har 190 mille och racener bara 30.
Men inte avgjort, konstigare saker har ju hänt.

Lär bli betydligt mindre spel nu första veckorna på nya uppdraget, brukar behöva lägga en hel del tid på kvällarna i början av ett uppdrag, men det blir SvS SM Main event nästa helg.

Har även börjat planera nästa års Las Vegas resa. Både jag och Liv vill åka igen men vi vill inte låta ungarna vara utan sina föräldrar så länge som förra sommaren. Vi siktar på 4 dagar så jag och Liv överlappar varandra. Jag åker först, efter tre dagar kommer Liv, ungarna har barnpassning 4 dar och sen kommer jag hem  till dem igen. Alternativet är att åka till Santa Monica i Los Angeles där vi har bekanta som hyrde ett hus och hade det väldigt skönt med cykelutflykter och nära till nöjen. Då blir det en kortare tripp till vegas per man. Det är dock inte gratis att flyga över med barnen och till Vegas tar vi dem nog inte när de fortfarande är så små.
Vi får se hur det blir, ännu bara på planeringstadiet, WSOP schemat är inte släppt än.

Vi har även beställt en ny säng men det var tyvärr 6-8 veckors leveranstid. Vår gamla säng är sen 1966 och det är verkligen dags att byta nu. Billigt? Nej, får hoppas att den håller i 20-25 år iaf.

  

Kommentarer
★ Söppärj

Somnade du ifrån Sverigerankingen igår?

2010-11-08 kl. 13:59:02
★ rosjon

Jo, tyvärr, snacka om irri när jag väl vaknade

2010-11-08 kl. 17:08:30
http://rosjon.blogg.se/
★ Jossan

Vad gulligt, somna på jobbet.

2010-11-08 kl. 23:51:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback