Dag 1B SM på Malta del 1

2010-10-01 @ 11:10:26 | Allmänt

Upp tidigt 04.10 och tog taxi till Arlanda, fasttrack genom säkerhetskontrollen och in i planet. Somnade efter starten, helt slut. Vaknade av att fruktosten serverades så blev bara 20 minuters sömn. Kände mig rätt pigg ändå när jag landade och sen åkte med en galen Formel1-wannabe (finns inga andra typer av förare på Malta kan man konstatera).

Väl framme på hotellet mötte jag upp Liv och vi tog en kaffe innan det var dags att ta bussen till Casino di Venezia.
Snabb registrering, lite foto på terassen och sen en pasta vid ett av haken bredvid. Sen var det dags för start och jag lottades på ett hyfsat bra bord tycket jag dock  2 spelare från PAFs damlag, Lilie, yngst med lite live-erfarenhet men väldigt aggressiv när hon väl spelade en pott, och Lena, en pokerräv som vet vad hon sysslar med. Två lite lösa, aggressiva spelare direkt i position på mig och det blev svårt att spela allt för löst.
Lyckades dock bluffa bort 2500 (startstack 15000) mot den enas KK (kunde funkat om han inte just dåp hade haft ett monster;() och sen blev jag rivrad när mitt tvåpar blev utdraget på river en annan ganska tight kille träffade sin dam. 10K efter två perioder, två timmar, och inte ett par, bästa hand AJ. Vad är det som händer?????

Nu måste jag hoppa i havet, innan jag ska tillbaks för dag 2, fortsätter rapporteringen om dag 1 senare.......

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback