Not so happy

2010-10-17 @ 21:47:01 | Allmänt
Så var man ute ur Goldrushen, hade byggt upp stacken till runt 9K, låg tvåa, då jag floppade kåken men han lyckades rivra en bättre kåk efter att ha fått in pengarna på turn. 4K kvar, fick AA minraisade en höjning och han stoppar in resten  med 66, en 6:a på turn. Om det inte vore för fisk med tur så .............suck. Kämpar mot tilten i resten av turrarna.

Kommentarer
★ donRollo

Morsning Rosjon.

Jag satt och railade dig rätt länge igår i Veckopotten. Trist att springa in i AA på bubblan :( Fast kanske onödigt att ställa med KJo o det läget? Men du, shit vad kassst spel det var generellt sett i Veckopotten. Jag kollade i kanske 90 minuter. Och under den tiden så av 5 spelade händer så var kanske 4 ALL-IN pre... I princip inget "spel" alls trots låga mörkar och stora stackar. Nästan fler ALL-IN:s procentuellt sett än i en normal snabbturre med grunda stackar... Jag blev faktiskt förvånad över klassen på spelet. Det är ju ändå den turre på SvS med högst inköp... Och när det slutligen blev HU så var mörkarna 800/400 och den ena killen hade ca 50k, medan den andra runt 40k. Så djupstackade HU ser man inte ofta. Jag nådde HU i deepstacken 21.00 häromveckan och då var mörkarna 25k/12.5k... Viss skillnad... Fast det är kanske så att de som spelar denna turren är "storspelare" på SvS där ett inköp på 2000 bara är en axelryckning. Eller? Men återigen. Hur förklarar du ett ställ med KJo på bubblan med 7800 marker och mörkar på 600/300. Du kunde ju lätt ha foldat två varv och då hade ju garanterat minst en av de övriga galningarna åkt. Och det var ju ändå en payback på 5k för sista ITM-platsen. Eller värdesätter du inte en "garanterad" ITM trots att den är värd 5k? Jag fattar ju att du gärna gamblar och så, men just där och just då hade jag nog faktiskt tagit det lugnt och inväntat ITM. Och definitivt inte ställt med KJo... Fast å andra sidan. Jag hade ju tidigare sett folk syna ALl-IN:s med 97o så du hoppades kanske på en sådan maniac-syn :) Jaja, alltid lätt att vara efterklok :) Ha det gött :)

/donRollo

2010-10-18 kl. 10:50:08
http://www.donRollo.se
★ rosjon

Hoppas du inte misstycker, jag svarar på detta i nästa blogginlägg, intressant frågeställning igen.

2010-10-18 kl. 12:40:36
http://rosjon.blogg.se/
★ donRollo

Tjena. Nä, ta gärna upp detta i en egen blogg för detta ÄR intressant. Det är ju absolut ingen kritik mot ditt spel. Om du bara visste hur mycket jag analyserar mitt eget spel. För, det är ju genom analys som man förbättrar spelet. Jag ser fram emot bloggen :)

/donRollo

2010-10-18 kl. 13:04:09
http://www.donRollo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback