PAF Goldrush

2010-10-05 @ 18:55:47 | Allmänt
Nu har det kommit info om denna rankingserie:
http://secure.paf.com/Page.event?page=poker/pokertournament


Är du redo att ta dig an övriga spelare och kämpa om ära och berömmelse? Paf Gold Rush rankingserie är exklusiv för Paf Poker och kommer i längden visa vem som är den bäste turneringsspelaren 2010. Vinnaren lägger inte bara vantarna på den första skinande guldmedaljen. Vinnaren får också sköna prispengar och ett Paf Live event paket till GSOP Budapest och Paf Poker Challenge 2011 för ett totalt värde på 3 300 euro.

Gold Rush rankingserie 2010 består av två rankingturneringar per vecka, 3 månadsfinaler samt en årsfinal i Januari 2011. Paf adderar 10% av prispotterna i rankingturneringarna direkt till finalerna. Paf adderar dessutom i varje månadsfinal Live-paket till ex. Midnight Sun i Helsingfors och GSOP Live Malta. Club Paf och Paf poker adderar också ytterligare vinster varje månad.

Så här fungerar Gold Rush:
Mellan 4 oktober och 31 december spelas Paf Gold Rush rankingserie på Paf Spade Poker.
Två gånger i veckan (torsdagar och söndagar) avgörs de rankinggrundande turneringarna. Varje månad spelas en månadsfinal och i början av nästa år en årsfinal. Paf adderar 10% av prispotterna i rankingturneringarna direkt till finalerna. Paf adderar dessutom varje månad Live-paket till Midnight Sun i Helsingfors och GSOP Live Malta. Månads- och årsfinalerna är helt gratis för de kvalificerade spelarna.

Rankingturneringar
Varje torsdag och söndag kl 19:30 CET spelas de rankinggrundande turneringarna som kostar 44 dollar att vara med i. Rankinglistan, som uppdateras kontinuerligt på Paf.com och Facebook bygger enbart på dessa turneringar. Vid årets slut delas pris ut till vinnaren av Paf Gold Rush som ett bevis på att han eller hon är vår bästa turneringsspelare online. Förutom de sedvanliga penningpriserna kvalificerar sig top 5% i varje rankingturnering till månadsfinalen (se nedan).

Kval till rankingturneringarna
Du kan kvala in till rankingturneringarna via kval som spelas tre gånger om dagen (17:05, 18:35 och 20:35) samt två ytterligare samma dag som rankingturneringen (15:35 samt 17:35) och inköpet i dem är 5,50 dollar. En 44-dollarsbiljett är garanterad i varje kval.

Formeln för rankingpoängen ser ut så här:
5 * √ √B + 1 * (N - 1) / P

5 = Startpoäng
B = Inköp
N = Antal spelare
P = Placering

Månadsfinaler
5 procent av deltagarna (avrundas uppåt) i varje rankingturnering kvalificerar sig automatiskt till månadsfinalen. Månadsfinalen spelas den första onsdagen i månaden (ex. oktober månads rankingturnering leder vidare till månadsfinalen i november osv).
Från varje rankingturnering adderar Paf 7% av prispotten till nästföljande månadsfinalen. Månadsfinlen är gratis att spela och det går inte att köpa in sig, utan den är exklusivt för de bäst placeradespelarna i rankingturneringarna. Månadsfinalens startlista och nuvarande prispott uppdateras kontinuerligt på Paf.com.

Paf Poker och Club Paf adderar dessutom ytterligare priser i månadsfinalerna.

Man kan bara vinna en plats till månadsfinalen, och kan man inte delta utgår ingen ersättning. Det går heller inte att byta till en senare månadsfinal. OBS: Spelaren måste själva registrera sig till månadsfinalen genom att använda den biljett man vinner genom att komma Top 5%.

Årsfinal
De 100 högst rankade spelarna kommer att göra upp i Paf Gold Rush årsfinal. De 3 vinnarna av månadsfinalerna i Oktober, November och December är också de automatiskt med i årsfinalen.
3 procent av prispotten i varje rankingturnering adderas av Paf till årsfinalen, vilken spelas i början av 2011. Årsfinalens startlista och prispott uppdateras kontinuerligt på Paf.com.

Vinnaren av årsfinalen vinner, förutom prispengar, ett Paf sponsorkontrakt till GSOP Budapest i Februari och Paf Poker Challenge i Maj 2011, totalt värde 3 300 euro. Paf Poker och Club Paf adderar dessutom ytterligare priser i Årsfinalen.

Man kan bara vinna en plats till årsfinalen, och kan man inte delta utgår ingen ersättning. OBS: Spelaren måste själva registrera sig till årsfinalen genom att använda den biljett som Top 100 och månadsfinalernas vinnare får.

Kommentarer
★ Söppärj

Sjukt likt Sverigerankingen på SvS. Grattis förresten till segern i Månadsfinalen, blev själv 12:a men var aldrig i närheten av att få ihop nån stack at tala om. Lirar inte på PAF men kanske ska ta o börja med det nu, ser roligt ut.

2010-10-05 kl. 20:22:30
★ rosjon

Den har vissa likheter, skillnaden är PAF adderar värde vilket är det som saknas i SR. PAF kan jag rekommendera,

2010-10-05 kl. 21:08:20
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback