Turneringssidor - Svenska Spel

2010-10-31 @ 12:22:26 | Allmänt

Detta är min gamla favoritsida, numera tycker jag det är lite ont om turneringar på de nivåer jag vill spela på, men det finns fortfarande en del kvar.
Alla  är det alltid 500krs kl.20.30, en bra turnering som jag ser som min födkrok på SvS. Ibland går det långt mellan vinsterna men sen kommer de i stim. Finns många bra satelliter, även om jag tycker de kunde vara fler och att den kunde börja senare.
Finns även 300krs turneringar kl 22.00 och kl. 00.00 som jag borde spela men det blir alltmer sällan. Kanske oftare nu när jag börjar uppdraget.

Svenska Spel har även en rankingserie, som sträcker sig över hela året. Bra värde på ett sätt då jag ofta tar mig till månadsfinal, men inget extra av SvS vilket suger. Tveksam om jag spelar den nästa år.

Bästa turneringsdagen är söndagen då det dessutom är Veckopotten, den turnering på SvS som har högst inköp.

Skulle jag börja spela turneringar med liten rulle är detta den bästa sidan. 100krs turneringarna är väldigt bra värde på de lägre nivåerna. Lägre nivå än så ska man inte spela om man är seriös om man inte är beredd på galna utdragningar.


Kommentarer
★ U

Tjenare! Brukar möta dig i veckopotten på svs en del. Läste lite längre bak i bloggen om livespel på Söder. Är sugen på live, hur kommer man i kontakt med arrangörer?

2010-10-31 kl. 17:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback